sang emOs sekalian hihihi

Thursday, December 24, 2009

indahnYer..)







aku da bole tersenyum hehe

hEpy mOnthlisary yg 2-bulan we..!!
hmmm ak raser lege sgt dpt ckp gan we td..abOut 14minutEs we're talking on da pHone.
we ckp dier syg duer2..huh..ntahla,aku xtau per yg aku raser tp yg pastinyEr ak bahagia eventhOugh dpt dgr sOre die.wlupOn der pengakuan yg menyakitkan hati ni,tapi aku ttp bahagier..huh...

arini bagi aku mmg hepy,nO tears n i can smIle sincErely frm my hEart..
lg plak td mak ayh bagi pitih manyak gak kui3x
almaklum sOk ak nak dating gan fatin,rumatE aku lst Sem n bakal jdk rumate ak lg next sem.kEcik jerk owgnYer,n baik ati lg..aku slalu pnjam mOto fatin,g merOnggeng gan lalink ak pi mAM kat sek.2...hehe mish dat tyme..!!n an unforgottable mOments,we usya aku pOn kat sek.2...
hmmm keEp it as my 'Kenangan TerIndah' la..

papeRpOn,ak nak jerit yg aku hepy for tOday..!!hooRay!!hehehhe

3 comments:

farihah@air-ah said...

t kte meronggeng lg ye lalink..^_^

farah@pa'in said...

hehe itu sudah tEntu >_<

misz FaTiN said...

r u enjoy yesterday?..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...