sang emOs sekalian hihihi

Saturday, June 19, 2010

ku bahagia..!

 yeay..!skang ni raser bahagie sangat2...nak tau tak nape aku bahagie...?hehe let's check it Out:

lulus test JpJ mOto walauPOn just refresh balek latihan nyer selama 20minit

da quit kije..sO, xder lagi owang nak marah2 aku n aku leh bangUn lambat wawawa

leh rehatkan badan di rumah- gUling2 tengOk tv ngeh3x

leh hang Out gan kengkawan- tengOk wayang+karaOke -- eee xsabar3x

bLoggIng n facEbooking all da tymes

ader mase tUk Kuruskan badan aku yang da semakin debab ni kikiki

tu jerkOt..fOr those all bLoggers, sORRy sesangat pa'in xreply ur shOutmix o cOmment O tak menziarahi kamu sumer..t pasni pa'in leh pOst banyak entry n lawat u all k:) Luv u all--

Tuesday, June 15, 2010

my 'sedey' stOry ;(

hmmmm sekian lame, aku nak menulis semule kisah sedey aku yang bertimpe-timpe since aritu..actually, aku lebih senang nak meluahkan gan 'kamu' aku..tapi die sangat busy ngan masalah negare dier.xper,aku paham...lagipOn kitOwang xder cOmmitment btween each oTher. selame 7bulan aku idOp single- huk cam xcayer plak kan..???tapi memang tu lah hakikatnyER..mule2 memang aku tak tentU hala.kacau bIlau..mujur ader kengkawan yang sentiase bersame aku..THANKS kawan2 aku yang memang sumenyEr sentiase bersame aku xkesah tyme susah O senang. 

fIrstly, aku nak citer bOut tempat keje aku- hmm aku ni sEorang yang sensitip O wat..?yes.i do.aku sangat tak bOle bile der owang nak tinggikan sUare kat aku walaupOn cakap macam nampak marah. tapi pengalaman kat tempat keje,macam2 aku kene hadap. aku kene tempUh. huh...aku belajar banyak benda n kenal ramai owang. daripade aritu aku agak tertekan cOz aku  slalu jerk kene marah ngan pekerja yang setaraf ngan aku- aku xkesah nak tegUr aku O ape2pOn,tapi ade carenyer..!bukannnyer menjerit kat tengah owang ramai O depan cUstOmer kan..?xper..aku sabar lagi- tapi kekadang memang xbOle tahan- mungkin silap aku gak, degil nak mampOs kan.ayah mak aku sangat2 tak bagi aku keje..tapi aku degil, nak gak keje cOz this is my fiRst experience..hmmmmmm takper..aku just kene tahan until ujung bulan ni jerk....

sEcondly, kisah di rumah..mak aku g lanGkawi..aku sangat terkilan cOz tak dapat nak salam peluk cium mak aku semalam..mane taknyEr,balek keje aku terUs tertIdO..mak aku kejUt aku pOn aku xsedar.at last, mak aku da gerak dulu..uwwwaaa;((( sedey sangat2...ari2 befOre g keje mesti aku salam, cium mak aku.ni seminggu aku tak dapat wat camtu. then aku kene jadik surirumahtangge jap, nak kene uruskan umah- kEmas umah, basuh baju, sidai baju, uruskan anak buah aku, masak lagi..tadi aku masak asam pedas tau.da lame aku tak pegang senduk heeee~ naseb bek sedap hehe (puji diri sendiri plak kan) . ni..maybe ayah aku wif adek n anka buah aku pOn bakal balek kedah.tapi sedeynyerr aku xdapat nak ikOt..keje kan..?nak cuti sehari pOn agak susah cOz kene carik pengganti ni kan nak cuti 4hari -;(

thIrdly, kisah rEsult aku..aku tak bagitau sape2 pOn pOinter aku baper except my mOm..agak frust gak cOz result aku jatuh- nak kate xbelajar, blajar gak. sedangkan result aku sem befOre yang aku banyak main2 n tak belajar langsOng lagi tinggi tau..hmmm mak da nasihatkan aku, jangan banyak main lagi- mungkin silap diri sendiri gak kOt..tapi sangat kecewe lah gak..aku nak bgtau 'kamu' as a secOnd persOn bape aku dapat, tapi...........hmmm just ignOre lah- biarlah aku simpan sengsOwang result aku ni..;((

fOurthly, bOut jiwe dan perasaan aku..CINTA..??Hamka said: tak ader cInte yang tak cembUru. yes..i agree!! hmmm tapi masalahnyEr skang ni, aku memang xbercinte.tapi aku der suke seseorang..memang die sentiase ader ngan aku.jUst lately jiwe aku agak kacau..tak tau nape- n agak cepat terase n sensitip. hmmm per yang aku tau, bile hati aku gah gundah gelisah n huru hare- dengar sOre die pOn da cukup leh wat hati aku tenang. aku der banyak bende yang aku simpan, nak luahkan kat dier- pRob kija aku, rEsult aku yang tErok, bende yang aku rase sangat cOmel n klakar- tapi...'kamu'..???nape kamu wat saye camtu r..?nape kamu cam tak hargai saye. huk...maybe sebab aku tak hargai owang yang sedang menghargai aku.>?hmmm- nilah hakikatnyer,pOmpuan bile da sayang kat sowang tu. walaupOn ader jerk laki yang baek cube hampiri tapi sebelah mate pOn tak pandang kan.aku nak gak die yang kadang2 ade tapi kadang2 takde gak bile aku perlukan die..skang ni just aku nak senyap,sepikan diri wat sementara waktU untuk my 'kamu'...jike kamu meang suke saye, kamu akan datang dekat ngan saye.aku da xnak mencari cinte atau jadik cam perigi carik timbe. da cukup banyak pengalaman yang aku tempuh, aku nak fRee daripade perasaan menyayangi seseorang yang tak pasti adakah die untuk kiter.....walaupOn dalam hati  i sakit sangat2. terngiang-ngiang gak lagu hijau daun: suara..dengarkanlah aku,apa khabarnya pUjaan hatiku..aku,di sini menunggunya masih berharap di dalam hatinya... 
da lah..emOsi aku da abis n aku lege lepas luahkan kat ruang aku ni- aku nak bersiap2 tuk g keje...iklan aku macam biase:

 kadang2 hati kite buta untuk menilai keikhlasan seseOrang
nape hati kite buta..??
sebab tak ader mate lah..!hahhahaha
(mengOng tOl aku ni kan)

Sunday, June 13, 2010

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...