sang emOs sekalian hihihi

Saturday, June 19, 2010

ku bahagia..!

 yeay..!skang ni raser bahagie sangat2...nak tau tak nape aku bahagie...?hehe let's check it Out:

lulus test JpJ mOto walauPOn just refresh balek latihan nyer selama 20minit

da quit kije..sO, xder lagi owang nak marah2 aku n aku leh bangUn lambat wawawa

leh rehatkan badan di rumah- gUling2 tengOk tv ngeh3x

leh hang Out gan kengkawan- tengOk wayang+karaOke -- eee xsabar3x

bLoggIng n facEbooking all da tymes

ader mase tUk Kuruskan badan aku yang da semakin debab ni kikiki

tu jerkOt..fOr those all bLoggers, sORRy sesangat pa'in xreply ur shOutmix o cOmment O tak menziarahi kamu sumer..t pasni pa'in leh pOst banyak entry n lawat u all k:) Luv u all--

3 comments:

farihah@air-ah said...

amboi2,,de jgk terselit gmbar kck 2 ekh,,hehe,,=p
yeay!!lalink sy sudah bahagia,,
sy pown tumpang seronok,,
xsbr nk blk s.alam,,
nk jmpe my lalink,,kwn2,,bf2,oopss,,anjaT owg!!
xsbr nk meronggeng ngan u,,miss u 2 lalink,,^^

atikah said...

pain!!!!!! rindu!!!!!!

farah@pa'in said...

lalink: hehe i pOn xsabar nak balek s.alam..rindu sume geng gediks yang- rindu nak meroNggeng..hihi t kite plan g genting lagi eyh- tapi xmO mudy2 tau!i ggt u t hihi mmuahhx!!

tika: yerr syg..mish u tOoo threee fOour hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...