sang emOs sekalian hihihi

Tuesday, June 22, 2010

P.H.O.T.O.G.E.N.I.C -----contest


fuhhhh...tiup sume segale habuk yang melekat kat bLOg aku nieyh!!hehe aku sedang emOs cOz jiwe aku sedang kacau memikirkan masalah cinta- eeeuuu~ haha sO, untuk menenangkan hati aku yang mcm rOller coaster bak kate miss zaza, teringat plak seketike yang my fatin kecik rumateku dulu der tag aku tuk satu cOntest yang bername :

cOntest PhotOgenic..
 huk...agak berat tu, muke aku xderlah photogenik maner walaupOn aku ni sangat pantang nampak kuase cahaye kamera- mesti lari 10000 batu nak interframekan diri tau!!haha ok lah..nampak tak gadis cantek kat bawah ni..?ini lah dier pengasas cOntest ni..hehe sO, befOre nak mengUploadkan gambar diri sendiri, jUm bace dulu syarat2 penyertaan:




Term and condition adalah seperti kat bawah ni :
1.terbuka kepada semua peringkat umur.
2.gmabar anda seorang ! kalo ade org laen,u are REJECED, :p muahahaha !!
3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin, nampakkn'umph~'nya .. hee :p ,
xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya Cik Izyan Izzaty nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gambar sahaja d benarkn ok ??
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org .[org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , Cik Izyan Izzaty SAMAN ! haha :P]
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar Cik Izyan Izzaty d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010..

terms n condition ni memang aku cOpy-paste bulat2..hehe maaf yerk- jangan tOlak markah pa'in plak tau sis yeyen;) befOre paper,aku nak tag insan yang bertuah seperti yang berikut:
aiyyakkk..nak tag owang pOn susah gak- sumenyer da ditag- aku jerker yg tertinggal gerabak keretapi ni-grrr~ paperjerlah..asal da cukup syarat kan hehe

setelah aku gOdeh2 fOlder pic aku , then terjumpelah plak satu folder lame tajuk: miss him~ huhu justeru, aku sangatlah berminat ngan satu gambO ni tau..jeng jeng jeng:::::


naper aku pilih pic ni..??hehe ntahler..pic ni merupekan pic lame aku..aku crOp tau pic ni, cOz sekse mate2 ande mau tgk t- mungkin dlm pic ni terserlah aper yang ader kat diri aku..especially gigi yang terkeluar satu tu..hahaha ramai kOt panggil aku drakUla gare2 gigi siung aku tu- tapi tu yang wat manis x..??haha perasan plak kan..lagi satu, skang rambut aku da pendek..n before aku rebOnd rambuT, ni lah rambut semulejadik aku- curl.. lagi ape yerk..haa...bagi aku mate aku xsepet- tapi kawan 2 aku der yang tegOr mate aku sepet!ni yang aku xpuas hati ni..tengOk betOl2 tau---- xsepet kan..??kan kan kan 

hihi itu jerk luahan kate2 aku yang sedang bermain di minda aku.ececeh..bahase nak macam penceramah mOtivasi kan.hikhikhik semOge sis yeyen puas hati ngan hasil titik peluh aku dalam menjawab cOntest ni heee~
mau mandi- ngeh3x (tabiat buruk aku: mandi lambat) haha

iklan aku:

kecantikan selalunyer xkekal lame
tapi nilai hati budi kiter akan kekal sehingge ujung usie
tak dimakan arus zaman sekalipOn tau

renung2kan n selamat beramal;)))

1 comment:

atikah said...

pain!! ika pun ade tag pain jugak tau pasal contest ni!!! smpai hati die!! waaaaaaaa~~ majok sama kamu~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...