sang emOs sekalian hihihi

Friday, June 25, 2010

entry S.O.r.R.y

A.T.T.E.N.T.I.O.N
heeeeeee...entry ni khas untuk memujuk insan kesayangan yang sedang majuk ngan aku. saperlah yang manje2 nak majuk tu eyk??hehe sape lagi- jUm tengOk budak manje yang berikut:


tika sayang, jangan ngajuk ngan pa'in tau..pa'in nak cepat aritu jawab tag Photogenic cOntest..da view profile tika tp da jumpe pic kak yeyen tu....dats y pa'in tak tag name tika.lagi plak pa'in da lame xbLogging, xperasan tika der bgtau kat shOutmix yang tika pOn der tag pa'in tuk contest tu......maybe lepas pandang my dear...maafkan pa'in- jangan ngajuk2 t cepat tua!!hehe sayang tika bangat..!!mmuahhxx...!!

next, dearest my lOvely lalink..sOrry sayang..tOo mUch award u gave me- tapi really unrealized..t i annOunce satu dunie yang i dapat award daripade u k..??banyak lah i kene langsaikan hutang i kat u..hehe sayang u sangat2..rindu nak lepak rOnggeng same2 kat shah alam..mmuahhhhxx!! sEe u sOon k;)))

tambahan- my lOvely fatin..lepas ni da tak jadik rumate..tak dapatler i nak ngadu pape kat u lagi kan..hehe i da der lesen mOto tau;) cian u kan...selalu jerk layan karenah i- actually entry ni bukan sebab kehidupan bilik hehe tapi sebab i lambat jawab tag u..Sorryy...tapi befOre due date nyer kan kan kan hik3x..mish u a lOt sayang..have a good mOod in ur industrial training k?do all ur besh!!luv u..!mmmuahhhx!!

aiyokk..miss zaza jerk gambO nyer kecik- tulah..susah bebenau nak grab pic die yang cOmey hik3x..pa'in pOn nak mintak maaf kat zaza- yerla da zaza wat statement ngajuk ngan pa'in kan..?dun emOs2 tau sayang..t mr raksasa mau pUlang ke Malaysie kan, sO be happy k..paperpOn, pa'in sentiase bace nOtes yg zaza tag name pa'in kat fb tau. xpenah mish..just kat bLog ni payah sket cOz susah sgt nak lOading..zaza senyUm k?tapi senyUm cOmel2 jangan plak senyum mcm kerang bucuk!hihi syg zaza...mmuahhhx!!!


iklan penaja:
pa'in tak pandai pUjuk owang
tapi pa'in cube yang terbaik
maafkan saye k sayang2ku sume
alsO all my bLoggers yang pa'in pOn terlepas pandang tuk ape2pOn
(~__~)

5 comments:

Gransazer said...

huhu~terharu pulak pain pujuk zaza...takpe2 zaza dah tak merajuk..huhu~

misz FaTiN said...

erm..yela... sy maapkan..
baguih la da dpt lesen moto.. congrate..!!
klu ad pape,, jgn segan la cite kat i..
bilik bkn jauh sgt pun..luv u dear..=)

atikah said...

wah~~ terharunye pain pujuk!! uuwaa~~ mahu nges~~ lapkan air mataku~~ huhu.. thanks pain.. xde pape pun la.. xde la majok sgt.. huhu~~ syg u dear!!

farihah@air-ah said...

hehe,,anjaT owg dy wat entry sorry utk kte,,
it's ok lalink,,
i understand,,
^_^
luv u and see u soon 2,,^_^

apple said...

pain ni apple bg lagi sesuatu tuk dilangsaikan..

http://razwa16.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan.html

yg lain nak join joinla:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...