sang emOs sekalian hihihi

Sunday, June 27, 2010

award only k..?

waaa..semangat n tenage baru lepas minum radix..hip hip yeah!!hehe tiber masenyer tuk aku langsaikan segale hutang aku hihi befOre dat, aku da wat exercise jari tau. siap wat sit-up (haha xder kene ngene an) ceh3x..k lah..firstly, really sOrry to my lalink coz tOo much award yang aku xamek lagi..sOrry dear..i bz..skang, im gOnna tO shOw all of my awards k..?hehe just xder stage jerk aku nak tayang muke aku skali kikiki..k la..tanpe membuang mase..lets check it Out..!

first
bak kate lalink aku, leh wat page header bLOg..tapi aku tengOk balik mende ni kan, macam leh wat wallpaper tampal kat pIntu bilik aku jerk.hihi kasik anak buah aku lari tengOk mate dier. kasik kelip2 sket wiwiiwiwi. hah, ingat senang ker nk dapat award ni..?mesti ader perjuangan kan?nak tau apenyer..ni hah dier.amek aku..!grr~

ROLLERCOASTER AND CHILDREN
AT THE PLAYGROUND

makes 15 word from
the sentences above (no names human/city/road/animal)
example: roll,rain

reminder!!!

!!!don't repeat the word..make sure every word you make have a meaning!!!
(hihi punyer pemalas, aku cOpy paste jerk terms n cOnditions nyerr)
sO, aku Pon perah2 otak  ni tuk berjuang dapatkan award ni..haha ini dia:

layout
green
rOund
chill
old
grade
yield
nerd
lead
hate
count
eat
taller
deal
oat
hahahahha nak gelak pUas2..akhirnyer aku berjaye menakluk award ni tau!ikikiki da macam men scrabble plak aku rase. k lah..next-
ops..lUm abis lagi ler..baru pasan ader lagi heee~
put your transport(picture)
when you go to work, school or college
 bas ni lah yang aku duk naik nak pii class tau..ari2 mamam seringgit aku- tu pOn satu hale pUnyer jOurney.lame2 bankrUp aku..huk- InsyAAllah..naek sem ni aku bwk mOto..sO, ringan sket beban kepenatan yang ditanggung selame ni an..hihi

put your favourite shoes/sandles(pictures)
  sandle sembOnia yang aku paling sayang. agak lame tau aku pakai sandle ni, da bOle masuk dalam muzium pOn hihi penah cabUt tapak dier, tapi aku bwk gam gitu.betape setianyer aku kan??haha walaupOn skang kwn2 aku ckp sandle ni da kepam n lapUk, ak tetap sayang die mcm sayang kwn aku wakakaka ( ngamuk diowang t.gurau jerlah;D) 

Where do you get this banner tagged?
(sender picture)
 i gOt dis tag fRom my lalink:
nur farihah mOhd fadullah sahimi
thanks my dear..luv u much2..(gatai gak nak interfram muke sendirik!hihi)
secOnd
hehe beauty award tau. actually lalink aku sedekah kat sume fOllowers. im da one Of her fOllowers rite..?sO, dengan rase tamak ++bangge n perasannyer bLog aku cOmel maka aku pOn amek gak award nieyh.hihi aku suke award ni sbb cOmel macam aku.eeuuu~ hahahaha
third 
  ni plak tOp 100 punyer award..ni memang dihadiahkan khas untuk aku..hihi sO, aku amek ngan rele hati..thanks anje...!
lastly, aku nak anugerahkan award yang aku dapat ni hasil pertabalan daripade miss farihah kepade semua bLoggers especially mereka buat saye tersenyum>..tOo much people tO be chOose to receive dis awards. sO, jangan segan. amek ngan rase bangge n tamak tau..?tige sekaligUs nieyh!!hihi 

iklan aku macam besser:
 hargai ape yang ader depan mate anda k..?
jangan persiakan semua yang anda miliki
sesungguhnyer sesuatu penghargaan yang ikhlas akan di balas dengan kebahagiaan yang tidak ader tandingannyer;)))

2 comments:

Cik Minie said...

thanx 4 da award dear..;)

farah@pa'in said...

hehe ok sayam..mmuahx!(free gift nieyh) hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...