sang emOs sekalian hihihi

Tuesday, June 29, 2010

contest mata menawan..ker??




hah..jangan pandang lame-lame pic kat atas ni k..?aku da jelesh..!!haha actually ni bukan aku tau..( sume owang pOn tau) . nape aku letak gambar yang cute ni..?dengan mata yang bulat kan..siap ader rama-rama gitu..hehe ni merupekan pengasas tuk cOntest mate menawan..   actually aku telah di tag Oleh my Lovely tika  n secara tak langsungnyer juge Mish apple sebagai referral (actually aku xpaham sgt bOut referral ni) hehe paperpOn layankan jerlah k..?sO jum tengOk dulu syarat2nyer befOre aku tOnjolkan bijik mate aku yang kOnonnyer menawan tu hihihihi



syarat-syarat penyertaan :)

1. wajib menjadi follower blogfatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)


contest mata menawan...ker..??



sumenyer telah hamba turuti..kini tibelah plak masenyer untuk hamba tOnjolkan salah satu keistimewaan yang ader pade diri hamba ( geli plak tulis camni haha) jeng jeng jeng:
.
.
.
.
.
.

befOre pape, wanna tO apologize towards my beloVed lalink..actually gamba ni berdua, hehe sebab syaratnyer nak aku sowang sO dengan terpakse tanpe rela hati gak aku crOp kan pic lalink aku yang gah berpOsing sebelah aku hiiii~.nape aku pilih pic ni..?sebab pic ni menyerlahkan lagi mata aku yang sepet x macam sepet tapi bulat x macam bulat tu. ni pic dinner aku..hehe 1st tyme make up sakan Oleh kawan2 aku yang gediks : elin n kiah..abis kene cOnteng ngan diowang tapi memang perasan diri ni really gOrgeOus lah dat nyte hahahha perasan skett jerk..sO, aku nak tag:

tu jerlah wat mase ni..pasni ader cOntest laen plak haha sejak menjak ni rajin tOl masuk cOntest.huk..
iklan penaja:
berjuang hingga nafas terakhir k..?
hihi

3 comments:

Gurlinrainbow said...

comey la kamu =_=

misz FaTiN said...

yang,, i xde pic mata la..
so,, xpat la join..huhu

farah@pa'in said...

thanks gurlinrainbOw hik3x..

fatin, u ni..bukan pic mate jerlah..amek pic muke yang serlahkan mate u jerk k;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...