sang emOs sekalian hihihi

Wednesday, June 30, 2010

award everever fRom aj n miniE

selamat pagi semua..sebelum nak tidO, nak tayang dulu yang aku dapat award tau haha ngan muke riaknyErr;)) hikhikhik dengan ini dimaklumkan bahawe...i gOt da same award from: 
aj  n minie
 1. anda mesti memuji si pemberi award.
dengan seikhlas hati, pa'in pun memuji lambung2  kat AJ yang sangat cOol n selalui merindui diriku ini hahha (sume da geli lah tu kan) n minie yang cOmel n simple owangnyerr;)) hehe lagi plak beliau beliau mempunyai bLog yang cOmel wif entry yg sempOi gan tatacara   tatabahase yang serOnok untuk dilayan~

2.sila beri award ini kepada 10 bloggers yang lain.

3.anda mesti memberitahu kepada 10 blogger tadi.
hehe lUm publish pOst ni da terus bgtau hik3x

4.bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best, great.
grrr~ besser2 jerk kOt asalkan luahan hati kite tu ikhlas untuk dikOngsi bersame;)


iklan befOre masuk tidO:
jangan lupe gosok gigi + 
cuci muke + 
basuh kaki + 
minum air masak+ 
kibas katil +
selimut + 
bace dOa + 
selawat + 
tutup mate + 
berangan 
zzZzzzZZZzz
hihihi

4 comments:

misz FaTiN said...

yang,, tq bagi award ni..
malu sy..huhu..=P

Sophia Rani said...

farahinnn... tQ ya... ^^

misz FaTiN said...

pain,, i da amek da award tue.. TQ dear

farah@pa'in said...

hehe ok sayang2ku;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...