sang emOs sekalian hihihi

Thursday, July 1, 2010

award C.U.T.E. frOm sweety syaza;)))

attentiOn:
jangan pelik tau. sebab saye tulis mende ni tyme petang tadi, ni gah senja baru nak publish hehe

petang ni sangat panas..actually aku masih tak der mOod nak berblogging- sOrry guys..xpe2 lepas ader bende yang membahagiekan yang bakal tibe lepas ni, aku nak tunjuk dulu award yang aku dapat frOm gurl satu daerah rukun tetangge ngan aku- hOt gitu hik3x (saje nak bangge owang setanah) haha my sweet syaza  , really thanks for dis cOmel award k;)) rasenyer ni memang award tuk empunye bLog yang cOmel kan..?hahahaha perasan waktu petang..hehe ok lah, jum tilik award yang comel ni macam saye syaza ihik.
lepas dapat award ni, aku der tau soklan yang perlu dijawab. hehe xpe2, aku just anggap seolah-olah jOUrnalist gah keja aku, tanye macam-macam kat aku. wakakka ni dinamakan owang yang terlebih ++ve thinking tau lalallalala;D
1. Apa nama blog dan knape letak name tu?
name ruang kesayangan saye ni ialah EMOS HERE..hehe seiring ngan sikap saye ni yang kekadang suke bermain ngan emOsi. tambahan plak, macam comel jerk name emOs tu kan hihi 

2. Jelaskan knape bagaimane anda boleh dapat idea nak letak nama URL blog anda?
http;//nurfarahin181.blogspot.com..mule2 kenal blog ni ape, aku memang xpaham sangat bOut url.sO, just samekan url aku ni ngan email aku hehe sempena name n tarikh lahir aku..senang gitu kan..?

3. Bila blog anda mula beroperasi?
disember 2009..zaman kebOdohan aku dengan kaum adam huhu
 
4. Siapa follower pertama anda
  hehe my lalink..thanks sayang;)
 
5. Ucapan kpd si pemberi award
dearest sweety syaza..kamu memang sweet.sO, no wonderlah owang der cakap yang gurl alOr gajah ni hOt n cUn hikhikhik thanks sayang
 
6. Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award istimewa ini. :)
saye nak cepat..sO, saye bagi award ni kat semua fOllowers saye k..;))sebab u all memang cUte2 di samping mempunyai ruang hati yang sangat cute..hehehhe 

iklan maghrib:
jum mandi n sOlat heee~ 

4 comments:

apple said...

thanks pain:)

farah@pa'in said...

hehe yeay..!syg apple..thanks amek award;))

misz FaTiN said...

tq dear.. nnt i amek ye..

farah@pa'in said...

ok my fatin sayang..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...