sang emOs sekalian hihihi

Sunday, June 27, 2010

tag ader rUles tapi saye ngelat..!hihi

again..i was being tagged by my lalink. hehe tapi kali ni aku nak maen tipu secare bijak..wiwiwi tengOk dulu peraturannyer..!(copy paste gak nieyh) hihi jeng jeng jeng..!
RULES

++Make a sign and write the url of your blog in it.
++Snap a photo and post the photo in your blog.
++And you have to write the reason you choose the url of your blog :)
 
oleh sebab aku da tak jumpe sebatang pen pOn kat dalam bilik aku, make aku gune satu idea pintar.ting3x..hikhikhik
kaedah paling mudah bagi owang pemalas macam aku hee~ just aku edt kat photoscape hikhikhik nape aku pilih URL ni..?
hmmm..sebenarnyer aku memang bute sket dunie bLog dulu. sO, aku just letak aku punyer email as url blog aku. xbawak maksud paper, just nurfarahin tu name penOh aku. n 181 stand fOr my date bufday -
18 january ( 181) hehe
sudah beres bah,,!sO, nak tag:
ezam..!

hehe pesanan penaje:
jangan tiru macam saye tau wiwiiwiwi

2 comments:

wachak said...

cik pain. utang dulu tag tu mulehhh??
wa tengah demam teruk ni ..... demam bola ...
kekekekeke

farah@pa'in said...

haha yerlah wachak..t jawab tag tau..!nak ilangkan demam tu mamam bOla k..?da pulih t bgtau pain wahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...