sang emOs sekalian hihihi

Wednesday, September 29, 2010

cinte terakhir...??


letop-letop jarik almaklum baru jerk lepas mengurut rumate aku yang gah kepeningan..waa...sudah berape lame aku tak isi ruang emos aku kan. bukan da bersawang lagi, siap der penunggu tau hahha takot takot..! hmmm banyak tol kisah-kisah aku yang tergantung. bile nak menulis jerk ade jerk halangan. tapi skang ngan berbekalkan mood susah hati, sekali lagi aku emos di sini. raya pon da lepas, baru nak showoff baju raye kan hehe tapi sebab cam da terlambat jerk nak tayang takperla...terus mule dengan kisah terbaru. ( baju raya pOn takderla glamor sangat kan nak tayang kasi owang tengok.) hehehe

seperti bermulenyer aku mencipte ruang emos aku, tyme zaman kejatuhan aku ditinggalkan kekasih hati sebab die nak berpatah balek kat kekaseh lame dier. euuw~ nak termuntah plak gune madah menyampah haha. lepas daripade incident tu, aku tutup pintu hati aku kat lelaki. aku pasang azam "stop loving men" lagi tu..huhu hidup dengan single life, aku merase kesunyian, kesepian..tapi tu bile seorang diri la..single life aku jugak penuh dengan aktiviti bersame kengkawan tersayang. especially geng gediks aku yang sentiase menceriakan hari-hari aku yang berlalu.thanks to all my frenz..really luv u.damn much!

bermule titik perkenalan aku dengan 'kamu'. 7 Mac 2010. satu panggilan telefon daripade die. then mule berkawan and first tyme jumpe 10 Mac 2010. 'kamu' ni sebenarnye kawan baik kepada amer..boyfren my lalink. hmm sekadar berkawan then secare tak sedar camne lah plak aku boleh tersuke..bile tersuke, wujud plak perasaan sayang.. tapi aku rase agak kental coz kisah kami ni pelik n sangat rumit..ade jugak konflik, tupun silap aku gak. ntahlah aku pun cam tak percaye aku bole sayang dier.... semakin hari semakin rapat n mule kenal hati budi masing-masing. 

seumur hidup aku, first tyme aku jumpe seorang lelaki cam 'kamu'. ntahlah..susah nak describe. biarler just aku yang paham dier. mungkin owang akan kate terlalu cepat aku nak sayang owang. tapi sakit kot hati ni bile kite nak cube melupakan seseorang yang kita sayang. hmm berkat kesabaran selama hampir 7bulan kenal dengan 'kamu'...akhirnyer tanggal 22 September 2010 kami declaire. haha mungkin kalau kawan-kawan aku bace gelakkan aku kot bile aku tulis cam layan feeling kan. ngeee~  

actually kawan-kawan yang sangat rapat dengan aku pOn da bole nampak hubungan kitowang memang da macam couple walaupon belom declaire. tapi almaklUm dah semulajadik memang aku ni lurus bendul sket nak paham kedudukan hubungan kitowang. so, selepas terpatrinyer tarikh tersebot, 9.18pm kat Time Square..hee maka aku nak umumkan yang aku da keluar daripade hidup single..!!! 

hmm tapi apepOn yang da berlaku, kitowang still idop cam biase. sebenarnyer agak lega coz akhirnyer aku bole jawab siape 'kamu' di sisi aku bile owang tanye. heee...actually walaupon dalam perasaan lega, wujud gak perasaan was-was same ade betul ker tak yang aku wat ni. cerite tentang kisah cinte aku balek. aku sedar, aku tak bole nak mengharap and terlalu yakin tapi aku just mampu berdoa agar kami ader jodoh. insyAAllah....amin~ 


Posted by Picasa

p/s: siyesly aku da tak reti camner nak upload picture..arghh!nape format baru blog ni laen...da macam katak bawah tempurung aku ni tau. hiiii~



3 comments:

♥ Funna ♥ said...

hye dear..congrate coz dh de penyeri idop u..idop pasti lbh brmkna de org yg care sal kite..hehehe..i follow u back..rjin2 la dtg blog i k..hehehe

farah@pa'in said...

thanks sayang..

LyEaDz said...

hepi eva afta pa'in! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...