sang emOs sekalian hihihi

Tuesday, February 9, 2010

disSatisfied!!


aku rase cam da lamer xupdate bLog kan? actually banyak citer yg besh n hepy,tapi xsempat nak tulis kat blOg ni cOz mud tuk menulis xder lagi..yang syOknyer tuk weekends aku,g Icity gan my smally coMel rumate n g bukit cerakah wif my PEERs family..memang sgt2 njOy n bEsh


but tOday,aku nak meluahkan rase ketidakpuasanhati aku pade sape2 yang berkenaan..hmmmm PEERs...???aku memang sayang n da bagi cOmmitment sepenuhnyer tuk club aku ni..aku da cube wat yang terbaik,n bagi sepenuh perhatian,tenaga n masa aku tuk jalankan tanggungjawab yg telah diamanahkan.
tapi skang...aku raser cam xbersemangat n agak kecik hati la gan ape yg telah berlaku.huh bak pepatah dulu der kata,"TERLAJAK PERAHU BOLE DIUNDUR,TERLAJAK KATA..??" haha lu pikirla sendiri

k la...aku bukan nak bukak aib sesape tapi aku rase aku nak share bender ni gan kowang.hmmm actually der jemputan untuk prOgram bla bla bla by dOt dot dot..hehe biarla rahsia..n tuk pRogram tu,if bukan aku n my lalink yang bukak mulut n bagi idea misti xkan dapat jemputan ni.maybe kOt..

kalo da idea n isu ni da dibawak oleh mulut sendiri,n lagi plak dijemput tuk pegi prOgram yg sgt2 special,but anda tidak terpilih tuk mewakili club anda,per yang anda rasa???
hak tui..!!!~~~~~~

raser terkilan sangat2 bercampur sedey kot...bile aku dpt tau yang aku n lalink xterpilih g n die pilih pOn gurl len atas alasan praktikal next sem sO bagi peluang kat diowang join ni..n yang selebihnyer bagi ajk laki cOx lelaki xramai???sgt2 xmunasabah.aku xbOle terime..
nape xpilih berdasarkan kOmitment yg diberi dlm tugas masing2??
sedangkan aku n my lalink antara orang kuat yg bagi tulang belakang pada PEERs.walaupOn hOmestay o per2 lagi prgram len bukan under ktOwang,tu pon kitowang tanyer lg cadangan tuk improve lg program tu..tanyekan tempat besh la bla bla bla..at last camni yang aku dapat??aku xmengharap paer tapi aku nak orang hargai per yg aku wat.
pRogram tautan mekar n kaunseling kelomPok mmg sepanjang taun ni berjalan...aku ingat balek camner susah payahnyER aku n lalink aku pinjam kete kawan,mOto kawan tuk jayakan pRogram kitowang.bis claz terpakse g HEP jumpe kaunselOr,g skolah uruskan prgram..panas terik ker,xder transpOrt pOn terpakse tebalkan muke ni pnjam mOto kwn,claz bis pkul10 tapi pkul6 baru pai bilik cOz setlekan sumenyer bOut program PEERs..huh..plizzla berlaku adil n bijaksana.
ntahla..
aku raser,sebagai penghargaan kOmitment yg kitOwang bagi,kitowang bOle kot g..if sape2 yang berkenaan bukak mata la..sape yang turun nek HEP,g UIC n bla bla bla...
aku malas lagi nak cakap cOz raser per yg aku wat xdihargai langsung.sia2 jerk..
sedangkan aku sgt bersemangat cakap gan tut yang aku n lalink nak g..
aku mulakan tanggungjawab aku gan keikhlasan hati.
n aku xnak akhiri dengan keterpaksaan..
aku terkilan sangat2 gan bla bla bla...huh

4 comments:

farihah@air-ah said...

huhu,,apelah nseb kami,,=(
cyan kte kan yunk,,,

farah@pa'in said...

ntahla yang..my heart is sick!!huhu

paan said...

susah nak bg komen sbb aku xtau hujung pangkal citer...adakah perkara nie melibatkan mantan ajk ?? harap tidak la...

aku juz doakan ketidakpuashatian ko tue xkan menjejaskan komitmen ko pada peers.huhu...

berkhidmat utk allah , insyaalah segala perkara yg ko lakukan akan dinilai oleh allah yg maha mengetahui..jgn putus asa beb...

- ex ajk yg malas -

farah@pa'in said...

hehe thanks paan..sumer da disetlekan ngan jayanye...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...