sang emOs sekalian hihihi

Friday, June 11, 2010

istiqamah ker aku nanti..??


aku dalam mOod excited nak bercerIter..!!!oPs..!
Assalamualaikum semua..selamat pagi gak k;) actually aku sangat penat n nantOk rite nOw. tapi masih gagahkan diri nak bercerite kat ruang aku ni..satu ari suntuk ni aku wif my lOvely mUmmy g shah alam semate-mate tUk antar repOrt n prOposal program aku tau..(naseb bek mak aku sudi meneman aku..THANKS MOM..!)hehe bak kate pepatah: sambil menyElam minum air kan..?memanglah aku xselam tapi aku drIve sO cOmpomlah aku melencOng tempat yang boleh melencOng almaklum da alang2 pai kat bumi srOnok tuk shOpping ni hahahhaa

befOre dat, pai jerk kat alam sesak area PuchOng,terus amek my sis tuk dibawe bersame. then kami bertige terOs pi UiTM tuk antar kerje aku. memang agak letih cOz daripade semalam aku tIdor-tidor ayam semate-mate nak siapkan repOrt n update ahli seramai 403 orang tau.huh...(tulah,keje last minutE lagi kan..??)

da lah..malas nak citer lagi.yang penting, aku sangat bersyUkur cOz da settle sume kija aku. jUst aku nak check up balek list name students yang layak dpt sijil.. aftEr dat, terus pi mam. aku bawak mak n kakna pi mamam kat Hijazi POint- salah satu restOran kegemaran aku wif my lalink. hehhe rindu gak aku kat suasane shah alam tau..almaklUm da lame x merOnggeng kan, ni da sangap nak merOnggeng kat shah alam plak hihi

lepas jerk bOncitkan perOt terus aku start enjin kete, pecUt pai sunway piramid.eh lupe..!!befOre dat, singgah kat ariani jap- mak nak beli tudung. tapi tetibak tersangkut plak aku ngan satu tudung ni tau. mak aku jerk da balUn 3helai tapi aku yang tak berkemampUan ni jUst bantai satu tudung jerk tau- haha sedangkan mak aku yang bayar kOt ngeh3x

tapi kan,just pinjam jerk tau!t aku ganti balek cOz memang niat aku nak gune wit hasil titik peluh aku sebagai sales assistant wakaka- pOyo tol..!huhu sambunG--- pai jerk kat sunway piramid,terUs g JuscO coz tengah meraban giler sale dier tau. pUnyerlah aku rambang mate..n satu yang akU rase perUbahan dalam diri aku- 
aku sangat berminat dengan blOuse n ladies fesyen.xkesahlah owang nak kate aku ni terkebelakang a.k.a nOt up-tO-date pUnyer owang..DER KU KESAH..??da selere shOpping aku berUbah secare drastik kan. xleh nak kate per lah..hehehehe n memang sangat memeranjat kan.

persOalannyEr di sini.....adakah aku akan mule istiqamah dalam menutup aurat ni..?hmmm agak berat persOalan yang bermain di minda aku ni tau. jiwe tak kacau tapi risau jerk ngan statement nak istiqamah ni..tapi aku akan cUbe sebaiknyerr..aku tak cakap aku dapat hIdayah, tapi aku sendiri tak paham. tapi ALhamdulillah ler kan..at least der semangat nak perbaiki kelemahan diri. haha wat sesi kauNseling tak terlatih plak kan. 

Just aku hOpe sangat aku memang bOle betOl2 berubah..n maybe kekadang mulut bOleh berkate-kate, berjanji- tapi hati sendiri mesti tegUh kan..?n kOnflik aku- banyak gak pictUre free hair aku dalam facebOok n bLog..mesti ker aku delete..?huh...memang soalan agak bOdoh kan. tapi aku betOl2 hOpe hati aku kuat, mental aku pOn kene sentiase ingat, tak mudah lupe..ntahler per yang aku ngarut ni- tulah emOsi setelah kepenatan hihi 

per yang penting..??aku da dapat baju..!!hahahha mengOng kat diri sendiri. aku nak tidO~ tapi jOm cuci mate tengOk gambO dulu- 
as usual, jangan pelik- tempat favOrite aku nak berpOsing tau!!hihihi

sudi gak mak aku nak meneman aku pai shah alam tau..!MEKACEH MAK...;)
tudung yang aku pakai cam xkene kan..?nak wat camner- da excited nak pakai tudung baru,terOs aku pakai ariani pUnyer tu tau..!haha naseb bek der perfume leh sembOr sO xderlah bau kedai ngeh3x
jaket ni murah tau.70% kot..da pai umah baru rase nyesal nape xbeli..uwwaaa;( xperlah jaket. ingat dikau dengan gambarmu k~

iklan befOre nak masuk mimpi:

berani kerana benar, takut kerane salah
jangan berkat manUsia jerk- tapi kene ade redha Allah

3 comments:

menaribagaibintang said...

hah apsal x beli je 70% discount tu

ezam said...

pelan2 kayuh.......jangan drastik sangat nanti tetiber half way...

farah@pa'in said...

zati: hehehehe cOz da shOpping byk sgt baju- xlarat nak tambah lg jaket,lgpOn jarang pakai kan;p

ezam: heee~ yup3x..thnx ezam;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...