sang emOs sekalian hihihi

Thursday, July 8, 2010

award from gadis setanah: sweety syaza

aku just nak tunjuk yang  award yang aku dapat daripade gadis setanah air ngan aku hehe iaitu sweety syaza ...syaza suh display jerk, xpayah tag sape-sape..haha amat senang kan;) sO just wanna shOw:::::
hehe cam fifa worldcup gitu- walaupon bentuk sgt laen, suke atilah aku nak cakap ape wakakka  aku dalam mOod gile sakang.tambah plak sangat puas lepas karaOke n shOpping banyak bende tadi.hehehhe skang gah carik mOod nak blogwalking n post new entry..k semua..papai


as usual:
spain for PAIN menang malam tadii....waaa!!haha t final da tak tau nak sokong mane ikiki tapi aku tetap nak pilih spain..!yeay!


2 comments:

Umie Nadhirah said...

Go Spain! Go go go!

farah@pa'in said...

hehe yeay..umi skong spain;) lmbt plak pain respon kan;D sory~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...