sang emOs sekalian hihihi

Wednesday, August 18, 2010

susahnyer nak kejut owang tido mati

skang ni aku gah geram sangat ngan 'kamu' aku. aiyak~ ader ker patut tido balek lepas aku kejut ..?kononnyer nak pegi claz. tido atas lantai, biar kasik rase tak selesa lah aper..letak ringtone volume sampai boleh pecah gegendang telinge, tambah lagi ngan vibrate macam nak gegar satu dunia. haha macam comel lah plak kan bile seorang lelaki dengan gaya yang kononnya mahu tido-tido ayam.tapi..sebenarnyer macam sakit hati jerk bile kite kejut punyerlah bersemangat, tapi die tido balek..!dush dush dush

haha aku ni cakap macam senang nak bangunlah plak kan.tu lah, tuding jari nak salahkan n geram ngan owang lain sedangkan diri sendiri tak sedar.ngeee~ rasenyer aku ni di antare makhluk yang paling senang nak tido tapi paling susah nak bangun tau. hehehe peace..!!
then, skang barulah aku paham perasaan kawan-kawan aku tak pun mak ayah aku n seangkatan dengannyer bagi sesiape yang pernah mencube untuk mengejutkan aku bangun daripade tidor. kuang3x.. nak ingat pengalaman aku yang lepas-lepas, memanglah kelakar. takpun sakit hati pon ader gak..aish- asyik nak sakit hati jerk tyme bulan pose ni tau..astgahfirullahalazim..hehe istighfar jap;)

yerlah, paling dahsyat yang aku pernah kena, bile adik aku simbah air kat aku..?damn!memang aku sangat bengang n kompom kalu owang tengok muke bangun tido aku tu, tak ubah macam singe betina kehilangan anaknyer..hakhakhak sape tak bengang kan...?hehe tapi tak bolehlah nak blame aku yang susah nak bangun tido ni, da hormon tido terlebey, nak wat camner.

lagi, bile bangun tido jerk, ader miscOl yang berpuluh-puluh nak ke beratus~ waa..muke cam nak bangge kan kononnyer ader owang col banyak kali, admirer ker ape..haha rupe-rupenyer tu sume panggilan untuk mengejutkan aku bangun daripade tido. huk seksa jiwe batin sape yang col tu kan..?kalau gune maxis takper, masuk voicemail tak telan duit. ni cubelah aku pakai celcom..tak ker menganiaya owang..t kuar sore robot perempuan voicemail tu, mesti credit pon kene telan. hehe takperlah..asalkan niat si pemanggil tu bersedekah mesti dapat pahale~ kuang3x suke hati aku jerk kan. layan!!!

hah..pengalaman tyme matrik dulu, nak senang bangun kononnyerlah, kene tido dengan gaye yang tidak selesa. penah gak aku sanggup tido kat meja tau, nak puaskan hati diri sendiri bagi senang terjage. tapi malang sekali bile bangun tido jerk leher ni da sengal tahap gaban macam kene wrestling. huh memanglah..masalah tido punyer pasal.

tyme kat umah, yang aku paling tak boleh lupe, anak buah aku akan jerit macam nak bagi satu kampung dengar, suh aku bangun tido. hehe memanglah budak kecik suke bangun awal, tapi aku yang tua bangke ni da masuk special case. aish..kan da cakap, hormon tido terlebey~ memanglah liat nak bangun..yang agak geram, si kenit tu sibuk gak nak kejut aku. terpekik melolong lah, die tarik selimut aku lah, paling kejam kalau anak buah aku yang laki tu panjat aku, tarik-tarik hidung aku. memang nak kene rotan tau..!sabau jerlah.. pergilah maen jauh-jauh, tengok kartOn ker per. ni sibuk nak ganggu aku tido.wiiii rindu plak kat budak kecik yang semakin membesar+nakal+lasak tu..;(

ngee~ banyak lagi kisah tido tau. tapi aku takmo citer panjang2..coz tak sabar nak jOIn rumate aku tengok kuch kuch hOta hai hikhikhik.. yang 'kamu' ni..mesti gah syok tido kan. aku malas nak kejut n kacau 'kamu'. lagipon 'kamu' tak tido satu malam, kompom die gah pengsan dalam bermimpi.. k sume..iklan macam besse:

tido itu syok
tapi tyme pose jangan terlebey tido tau
makruh!!!
hikhikhik

8 comments:

-telordibasuh- said...

hehe tido mati..jgn mati betul2 sudah hehee

farah@pa'in said...

haha anjat owang..aish si telor ni mmg xde insurans mulot tau!

Gransazer said...

tido tu nikmat..
tp sejak 2menjak ni xbleh tido dgn nyenyak..report!!!huhu

farah@pa'in said...

haha beser lah tu yang..report memeningkan pale kan3x.naseb bek sem ni pain da freedom, xpyh wat report lg hehe

ms.GrEEn said...

ahaha..dulu aku ade gak peel camnih..tp now..adik aku dah amik badi terbabit..so aku dah senang nk bangun plak dah..malah ada masalah susah tido..uwa..nikmat ditarik..hahaha

elmo blurb said...

hiarghh!
terasa jap sebab elmo tido mati!
alarm pon susah gile nak dengar.
kene tunggu orang kol 5,6 kali baru jaga.
penah ada org tolong kejot sampai buat 15x miskol.
gile lah!
ahakss

Mario said...

haha...mmg tertekan...ekeke

farah@pa'in said...

ms green: haha wujud lagi mende badi tu eyh..? pain ingtkan untuk owang mati jerk ehehehe tapi sgt rugi ohw nikmat tdo kene tarik .....

elmo bulb: ahahha elmO same gan emOs kat sni tau;) hihi

mario: ehe ade pengalaman yerk;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...