sang emOs sekalian hihihi

Monday, August 16, 2010

dalam teruje ader perasaan geram. dush3x

selamat pagi dunia..!arini aku bangun dengan degupan jantung yang sangat kencang disusuli dengan panahan terik matahari yang da memancar kat mate aku.ececeh..berpujangge ler plak kan.  sedangkan dalam hati aku gah ribut taufan melande sebab aku tak terbangun pergi claz..!!!uwaaaaaaaaaaaaaaaaa~ rase cam nak nangis jerk. first tyme ni rase nak nangis sebab tak pegi claz..hmm bukannyer aper, da terniat nak pegi claz sebab aku da siap mandi kOt tyme aku tido balek lepas subuh. takperlah, bak kate orang veteren: bende yang lepas jangan dikenang. ( tapi dalam hati tetap tak puas hati..!!)

mungkin salah satu sebab aku sudah mule menghentakkan jari jemari aku kat keyboard ni pon sebab perasaan kacau bilau n huru hare dalam hati aku kot..yeay..!!aku kembali ke ruang hati aku, tempat aku melepaskan emOsi aku tatkala ketidakstabilan melanda.aiyakkk! berpujangge lagi..hehehhehe

actually aku tak der story, tapi aku memang da ader stOry yang banyak kat kepale pikiran aku.(aik.camner tu??)  tapi untuk ruang hati aku yang tak seluas beberape hektar maka aku mengambil keputusan nak meluahkan perasaan aku kelmarin yang sangat membahagiakan..hihi

bende gile yang aku pernah wat, membuat keputusan secare mengejut, terus naek bas balek melake sedangkan tak bawak paperpOn- hanya bawak sling bag aku. then, tinggalkan moto aku kat tempat parking moto stesyen bas seksyen 17 tu..wawawa terus follow ex-rumate aku balek melake..!hahaha memang agak sengal kan. memang giler sebab aku tak merancang nak balek melake naik bas walaupOn yang sebenarnyer n sepatutnyer balek ngan akak aku. tapi sebab akak aku tak jadik balek,ditambahkan plak mempunyai perasaan membuak-buak yang tersangatlah rindukan keluarge tercinte maka aku pUn dengan slambernyer terus naik bas transnasional bersamaan ari sabtu jam 6.15petang tau. huh....n perasaan yang sangat lege n puas bile aku dapat jumpe mak, ayah, anak buah yang semakin membesar, adik, abang n nenek aku. 

walaupOn macam sekejap aku balek yerla tak sampai 48jam, lebey kurang 38 jam jerk - tu termasuk waktu tidO tau. tapi aku sangat puas hati+gembire+sukerie. terlerai sudah hOmesick aku slame ni..!hehehe Alhamdulillah...dapat makan masakan mak, dapat peluk cium anak buah, dapat kemas umah, dapat tido kat katil saye..! sumenyer sangat besh.!

lagi bende yang sangat mengUjakan, bile hari ahad lepas balek melake..aku jumpe jejake tersayang aku..really love him damn much! aku pi gOmbak then membeli kat bazar uia, tengOk suasane kat sane, buke pOse ramai-ramai, mamam puding mak 'kamu' wat- nyam3x..teman 'kamu' shOpping baju raye, tengOk n maen tekken ngan 'kamu'- kali ni sumenyer sayang menang. hehe suke3x- tengOk muvie 'salt', bersahur bersame..sumenyer indah indah n indah..hehe tulah yang sampai ker pagi...

alkisah yang sangat mengujakan aku untuk due hari yang singkat. skang gah membayangkan kenangan terindah memanglah hepy kan, tapi dalam jiwe~ masih terkilan n galit sebab tak pegi claz..!aku da niat nak g claz tau...............hmmm menyesal plak tido lepas mandi tadi. paperpOn yang terjadik, aku dalam mood bahagier skang ni hihi. pasni mau blogwalking..lame sudah tak menziarahi kawan-kawan blogger- jangan ingat tyme raye jerk kene ziarah owang tau!

sempena bulan mulia RAMADHAN AL-MUBARAK ni..walaupon da terlepas 5ari, masih belum terlambat aku nak mengucapkan selamat berpuase..!mari kite rebut pahale selagi ade banyak peluang yang ader k;)
jangan lupe sahur- sedangkan aku sendirik tak pernah sahur- semalam jerk ngan sayang sahur mamam nasik for da 1st tyme.hihi oklah..lepas ni aku akan kembali ngan emOs aku, ngan kisah baru aku.-Poyo lah plak kan- haha iklan:

jangan pOnteng pOse..!
hargai ape yang kite sayang bile die di depan mate
(^U^)


6 comments:

mifh @ Hadi said...

Slmt bpuasa ;)

farah@pa'in said...

hehe thanks hadi..selamat berpuase juge;))

misz FaTiN said...

pain mmg sengal..huhu..=p

farah@pa'in said...

fatin syg..sengal2 pon awak sayang ite kan3x hik3x

LiFe KaMi said...

love story ker ni..hehe , nice, slamat berpuasa..

farah@pa'in said...

hehe full of love jerk ngeh3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...