sang emOs sekalian hihihi

Friday, November 19, 2010

contest i lep my mom

waa...da berpinar mate aku, sebok mengedit pic untuk join contest yang sangat menarik n tertawan meletop-letop cam mercun bola hihi. before terlupe, aku nak ucapkan jutaan terime kaseh buat teman kecik molek aku mish faten sebab mengajak aku mengjoin contest yang pertame kali dianjurkan oleh beliau..maka, dengan itu aku selaku bekas rumate lagi teman tapi mesra kenalah mengsupport usaha kawan aku kan kan kan hihi ok. ok. takmo bebel panjang-panjang. lets check the terms n condition yang wajib dipatuhi. ini copy paste jerk~~~ hehe jangan potong markah i plak awww tuan pengelola pertandingan hikhikhik


Syarat-syarat Contest I Love MyMum :

1. Buat entry khas dengan meng'Upload' picha anda yang paling menarik, tertarik da bomb gitu bersama ibu anda.. if kat bawah picha tue u'ols nak letakan ucapan terima kasih buat ur mum pun boleh ^_^ 
2. Nyatakan satu hadiah yg paling best anda pernah beri kepada ur mum masa bezday beliau..ekceli fatin nak cari idea nak bagi mymum hadiah apa nanti..huhu..
3. Anda tidak di wajibkan jadi folower blog MISZ FATIN,, tp untuk kemudahan u'ols nak tengok pasal updated contest better jadilah kan..huhu ^_^
4. Sertakan link u'ols pada entry ini
5. Letakkan banner contest kat sidebar u'ols n link ke entry contest ini
6. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu..^_^

Hadiah :
1x top-up RM30

Tarikh Tutup Penyertaan : 30/11/2010

p/s : contest ini terbuka kepada semua blogger dan picha yang hendak dipertaruhkan boleh di edit,, but original resepi lagi mantop..^_^
Penilai di buat berdasarkan picha yang paling menarik..!!
hah da cukup tengok syarat-syaratnyer..?? meh tengok plak aku punyer picture yang sangat meletop bersame mak tersayang..hihi
ok..untuk suggestion hadiah plak, aritu tuk bufday my mom i telah menghadiahkan sebuah handbag jename fabiano ricco. lom mampu lagik nak adiahkan mahal2 sebab lom kerje kan. hihi beg ni hargenyer RM89.90..
kenape i beli handbag..?sebab atas permintaan my mom yang nak isi telekong n mudah nak bawak jalan juh. hihi cantek tak handbag ni..?nampak elegent kan. ni pon my ayang yang tolong choose kan hihi
hihi selesai suda menyertai pertandingan yang sangat menawan hati ni. so, aku nak tag insan bertuah iaitu:
selamat bertanding;)

4 comments:

padin said...

huhu kena join ke nih? ehikss thanx pa'in

misz FaTiN said...

tq sayang meng'support' i ni..huhu..
tq gak tag reramai,,hehe..
pastikan diorg tau ye..

gudluck..

p/s : adiah handbag mcm besh je..hehe

Sansan Onwan said...

pain.san sahut cabaran ni.tapi....pic pain memg superbbb...hehehe
lawa ar hadiah kat mak pain...

farah@pa'in said...

padin: haha jangan malas2 aww~ sahut cabaran..!penat pain carik ruang nk bgtau padin.

faten: hehe ok anje~~ i nak gak menang!!hihi

sansan: thanks sansan..pain tunggu gambar double superbb dari sansan k hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...