sang emOs sekalian hihihi

Friday, November 19, 2010

bayaran hutang tertunggak

selamat malam sumer~ skang ni da nak dekat pukul 12 tengah malam..alangkah bahagienyer jikalau diulit mimpi kan kan kan hehehehe tapi before aku nak melayan mimpi di samping menunggu panggilan daripade yang tersayang make aku haruslah bertanggungjawab melangsaikan hutang tag aku yang da tertunggak selame beberape abad. hiiii sorry sayangku yang telah m'tag aku, then aku plak tak reti2 nak jawab tag kan.

hah tapi before dat, aku nak ucapkan
selamat menyambut hari raya aidiladha 
buat semua geng blogger yang beragame islam tak kesah ade kat solok mane or celah dunie mane pon k;) hihi mesti perOt masing2 da penoh ngan daging lembu kan kan kan 

ok. proceed ngan hutang..!lets check it out-


title: 13 perkara yang saya nak

1. saya nak sangat kulit mulus lagi gebu
2. saya nak bahagian peha saye kurus lagik (hehe t ayang bagi habuan RM200 lol)
3. saya nak jerawat kecik2 kat muke ni menghilang tatkala terkene hembusan angin ececeh 
4. saya nak shopping sebab da lame sangat tak shopping..sob3x
5. saya nak rambot saye panjang n ikal balek
6. saya nak duit banyak dalam bank
7. saya nak ade master n insyAAllah kalu maseh ader kekuatan, phd
8. saya nak mr. mohd khairul hafizan...ohw my lep~~~ hihi gatai na...
9. saya nak kawen. nak kawen. nak kawen. ahhahahaha
10. saye nak dapat anak comel2 belake lagi cantek lagi encem
11. saya nak anak twin hihi
12. saye nak kerete idaman saye pijet 308i
13. saye nak tengok hutang tag saye daripade miss miaasara;)

title: award la~~~

hehe actually award ni aku da pena dapat..excited n keterujaan pai nak melompat-lompat cecah langit. hihi hiperbola plak kan...so, meh kite tengok ramai-ramai..tara tara tara..!!!
hihi maka dengan ini aku telah melangsaikan bil tertunggak. ops..!silap..hutang tag tertunggak ler ihik just lepas ni mau edit gamba n join contest by mish faten yang kecik molek tu hihiihi.nak tau contest pe..??ini dia:


ok sume, dengan ikhlas hati n setulus aku menjemput untuk join contest ni. habuan sangat menarik..!!!yihhhaaa..!!  dadiduda my lep da col..wanna go~~ nyte sume.

2 comments:

menaribagaibintang said...

no 1 : hey kulit anda sudah mulus ape huhu

farah@pa'in said...

ish mane der sayang..maken gelap n suram.sob3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...