sang emOs sekalian hihihi

Friday, November 12, 2010

flow time of peningkatan usia O pengembangan badan..??ouch!!!

pagi jumaat suda menjelme lah. waaa~ sangat bahagie sebab aku da abis azab exam hehe so, sape-sape yang lom ketemu soklan sulit lagik persendirian yang bole wat sesak nafas tu diharapkan agar banyak-banyak bersabar yerk..hihi rasenyer da lame sangat aku tak update ruang emos aku ni kan. bukan bersawang da, telor spider pon ader tau. tunggu nak menetas jerk hahaha 

actually tatau nak emos ape. tapi tibe-tibe rase nak menulis..nak ikotkan, dalam pikiran kepale otak aku skang gah pikirkan umor aku yang semakin meningkat lagi plak usia pengajian aku kat UiTM ni pon da nak cecah tige tahun. waa....anjat owang! lame jugak aku bertape kat shah alam ni kan. tahun depan teros menuju puncak semester 6 maka tak sabar rasenyer nak abis belajar n nak kumpol duit banyak-banyak. nak kawen cepat (alololo gatai na....) hakhakhak tapi ntah sape ler plak yang sudi meminang aku kan. ngeee~ tapi paperpon InsyaAllah aku harap sangat jodoh aku adelah lelaki terakhir yang bersame aku sekarang ni..cepat2 sume tadah tangan, amin kan.plis.plis. plis. hihi

rasenyer aku nak upload pic jerk lah. aku nak tunjuk flow time aku membesar lagik mengembangkan badan aku kat shah alam ni hakhakhak. jum titis eyemO then cuci mate puas-puas..!!!ngeh3x


hihi ni semester satu lagik. kulit muke pon tulus mulus lagik bersih. muke pon cam kanak-kanak soya an. lagi plak lalink aku keding semacam jerk hakhakhak

tyme ni kan, dengar kate lagik, skema jugakler..hehe pakai baju kurung bile hari wajib pakai. then mesti kaler nak jerk same gan lalink aku. hihi sewitt x??

da masok sem due, maseh lagik terkawal disiplin ni tau hehe. tyme ni aku rajen bebenau join aktiviti kolej. semate-mate untuk dapatkan kupon ( kupon kene kumpol banyak2 supaye dapat kolej untuk next sem nyer tau)
hah gemok kan aku tyme ni. dats y aku prefer jalan kaki balek  kolej afta abes kelas instead of naek bas hehehhe

hah setibenyer sem tige n empat, aku satu rumate gan si kecik yang comei ni mish faten. sayang die bangat.!skang da tak satu rumate ..sob3x hehe tapi maseh bole dating sebab kitowang satu nogori hihi

hah yang pembonceng belakang aku ni merupekan rumate aku skang= sem 5 yerk..hehe tapi pic ni amek tyme aku sem 4. wiwiiwi~ n moto ni pon moto faten aku yang kecik molek. takder lesen tapi suke sangat meronggeng naek moto rumate aku..hiiii mesti faten banyak bersabar gan aku kan hahahhahhaha

n tak lupe juge geng gediks yang sentiase ngan aku sepanjang aku membesar kat shah alam ni. elin, kiah, shirah n tikah. ops!!lupe..n my lalink hehe  lep u all!!
 hahahha bahagie tak muke aku. ni ler pic paling latest tuk semester ni..tyme dating gan ayang hihi. jadik kanak-kanak tadika jap, jakon tengok buaian lam bangunan ihik.

skang aku da tak susah cam dulu.sebab aku ader 'mish pp' a.k.a. kapcai kesayangan aku. syukur..alhamdulillah...
kalu dulu naek bas, skang ade moto rempit hihi 
kalu dulu bute signboard jalan shah alam, skang pakar segale bulatan di shah alam
kalu dulu suke balek umah, skang jarang balek umah kuang3x
sebab dan faktor pengaroh:
da pandai carik tempat bergembire di shah alam n sekutu dengannyer hihi
kalu dulu muke alas bedak jerk, skang muke da alas meja. hahaha
ngarot plak kan. layan aje. ouch..!
last but not least
bawah ni merupekan impian n angan-angan aku yang aku hope sangat akan termakbol

TARGET LOCKED
doakan kebahagiaan kami yerk n disatukan jodoh kami dengan hendakNya..amin

kereta idaman aku, pijet 308i. pic ni pon just mampu snap dari lam kete..insyAAllah..lepas due taun kerje, aku mampu pakai kete ni;)

hehe mate nantok suda. 
mau mimpi indah-indah belaka.
selamat malam cinteku.

4 comments:

Fia said...

hee.pain kat shah alam ke?keje ape?fia@apple kat shah alam kot!blaja sini XD.jumpa jom!!tapi fia still kat rumah cuti sem

Sophia Rani said...

happy always dear.. ;)

ShAriLiZzaTi said...

::Always doakn...sme2 la kita mndoakn sesama kita k...luv u!!

farah@pa'in said...

apple: hehe pain da blek umah ni sayang.. t fia da blek shah alam contactlah pain awww hihi

maharani: sayang..thanks a lot. lep u!

kakyOng: thanks sayang..amin~~~ doa tuk kamu juge hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...