sang emOs sekalian hihihi

Thursday, December 23, 2010

apo bondo TEKKEN tu jang..??

emos kembali ok. mane tak emosnyer..?duk men poker asyik lelaki barat jerk telan chips aku. kalau diowang jerk takper, ni buah ati aku pon semangkok gan diowang.sabau jerlah...jap3x. tarik nafas dalam-dalam. hehe kan da senyum;) skang ni aku dapat ilham nak citer bout tekken. actually ilham  ni datang dari dalam diri sendirik justeru diingatkan balek oleh ayang petang tadi. haaa~~~

maybe certain yang tau kot per tu tekken. tapi sumpah aku tatau tekken tu ape for da first tyme aku dengar. rase cam nak korek tinge dalam-dalam. betol ker aku dengar ni. tekken.? tekan tekan penahlah dengar. takpon  muvie tekken tu (tapi tyme mule2 aku dengar. lom kuar lagik muvie tu)  takpon tekker ( istilah manje take care lam bahase omputih) hihi okeylah. sebenarnyer mende ni merupekan satu game yang sangat menjadik kegilaan lagik keterujaan tahap melampau bagi buah hati cinte kesayangan aku, mr. khairul hafizan kamaruddin.

mane taknyer, asal g dating jerk mesti g tempat yang ader mesin tekken. wajib ok.? tak kat one utama, time square, takpon kat sunway. haha carefore yang sejengkal kat umah ayang aku tu pon penah jadik tempat date kitowang tau. how romantika an an an ~~ haha menurut ape yang aku bace ececeh research dulu ni. tekken ni dari jepon. then produced by namco bandai. tu jerlah, tak payah explen lebey-lebey coz aku pon tak bape nak paham. hihi senang citerla  menurut ayang aku plak, tekken ni cam street fighter gak, cume character dier tak der power yang ngarut nampak cam karton. tekken 6 yang paling latest, n memang nampak real bile charcter ni fight. gan visual 3D yang high resolution, so lagik nampak cantek bile men game ni. tapi siyes kowang akan kagum bile tengok tekken 6 ni tau. mane taknyer, debu kat baju pon bole nampak, haha yang character pompuan plak, bile bukit dier nak gegar pon bole usha tau;D hikhikhik kan da terkantoi aku suke tengok mende pelik. aiyakkkk.. 


hah nampak tak banyak2 muke kat atas ni. ni sume character tekken. memang banyak kan hehe n aweks sume cun bangat dong. yang hero nyer plak hensem lagiklah bidang macam badang hahaha ader gak yang scary muke diowang cam yoshimitsu, bob, azazel, mokujin n king. haaaa yang paling ensem jin kazama tapi yang paling aku suke nengok marshall law. hakhakhak almaklom ni ler character yang ayang gune bile men tekken

hah ensem n semart tak..? aku sangat suke bile ayang men character ni. salah satu sebab muke marshall law ni dalah encem n kecik-kecik die pon cam ayang hakhakhak. kembang plak si keding tu nanti. n paveret tempat lawan mesti kat manji valley tau kalau tak silap aku lah. lagi satu character yang aku sangat suke, ganryu. dalah seksi. hihi mengancam sangat tau bile die jatoh guling-guling. hikhikhik

hahaha seksi tak..?badan bulat-bulat gitu.kadang-kadang rase macam diri aku yang gah berlawan tau. ahhaha sebab die mok n pendek macam aku. ngekk.. ni lagi character pompuan yang cun. julia. ayang kate, julia ni makwe ganryu a.k.a. boncit tapi die curang kat ganryu. haha der tau kisah cintan diowang ni.

hehe cantek kan. ader lagi satu character christie monteiro. rase sape tengok muvie tekken mesti kenal. seksi n cantek. an an an.


so skang aku nak tunjuk sket video tekken. memang masyuk. mungkin der setengah owang cakap bosan gan game ni especially bile terpacak 2 jam tunggu ayang aku maen. hehe tapi aku tak pernah bosan n makin berminat lagik aderlah. takmo cakap banyak. jum nengok.


hehe selame aku tengok ayang men, first tyme aku tengok marshall law ni kene magik. haha sangat comel bile pale die jadik panda. n tuk first tyme gak aritu aku ikot ayang aku g tengok competition tekken kat time square. hanye menonton tekken jerk ok. takder panas lagik ponggong aku duk. sampai berair mate aku sebab nantok. hehe bukan bosan, tapi sebab lame sangat duduk tengok diowang fight until lebam bijik mate aku. first tyme kot..

hah jangan ingat diowang ni tengok bola yerk. mereka sumer gah tengok competition tekken ngeee anjat tak..?


sanggup berdiri gitu. betape tingginyer semangat tekken diowang. hah satu lagik ape yang sangat mengkagumkan aku, diowang yang men tekken ni tak kire ape bangse pon. geng tetap geng. yang chinese support malay n sebaliknyer. bagos kan.? hehe n ni last imej . penat plak mata aku duk ngadap lappy ni dari tadi huhuhuhu


 jeng jeng jeng. iniler buah hati a.k.a ayang a.k.a my keding yang  aku duk nyebot dari tadi..muke khusyuk gah men tekken. hihi sangat sayang kamu ayang. walaupon tido ngan mesin tekken pon saye sanggup demi kamu tau hikhikhik sebab kamu memang sangat hebat. cinte kamu tulus. mmmuahhhx!!!! ops!! terlebey suda ;D






4 comments:

misz FaTiN said...

waaaahh.. maen tekken pula skrg ye.. mantop.. i xpenah men 2 pun.. hehe..


p/s : da ad pop-up komen,, sng la nk komen2.. heee.. :)

farah. pa'in. achik. ain .mOk . said...

hihihi thanks syg~~
u yang ajar i an..;D
skang da memang jadik PA abang pijan jerk~~ asal dating mesti tekken hihi
besh aww..try lah yang. tekan2 jerk haha

cik zaza said...

bgus gila temankn pkwe main tekken mase dating. aza xde sama nk temankan..haha..rksasa tak sporting..hurm..

farah. pa'in. achik. ain .mOk . said...

hehe raksasa zaza pon men tekken gak ker yang..??
hihi bukan ape, raksase zaza tu risau t zaza plak yg jatoh cinte kat character tekken~~~ tergugat die t.. ouch;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...