sang emOs sekalian hihihi

Tuesday, December 28, 2010

bile si dier memuji..?

mood emos kembali. hihi arini selesai sudah tugas aku ngan menjadik bibik. yang aku mampu masak arini just nasi goeng n sambal telor aje. jadiklah tu kan, asalkan sedap n kenyang tuk dijamah hehehe


tengah sebok menyudip nasi tadi, tibe2 ayang col. huhuhu ngan sore manje n gedik gitu. haha bajet aku ni tak gedik ler plak kan...;D der ku kesah..? hehe enough.

sejujurnyer ayang aku ni sangatler susah nak memuji aku. dipendekkan citer, suke ngutok aku k. hehe tapi aku tak kesah sebab aku memang da besser kene puji. hakhakhak wat ayat jijik plak kan.


tapi memang daripade background aku sendiri, mak aku bukan jenis suke memuji anak2. . tapi ayah aku plak jenis teros terang. kalau sekali puji aku dats mean memang betol lah ape yang ayah aku cakap hehe. instead of my mom. huk sangat payah k.?? macam ader lombong emas jerk lam mulot..ops!! haha sangat suke kutuk n sindir aku gak. bak kate mak, jangan bese kene puji, nanti lupe diri.. bile pikir2 balek...betol gak tu kan kan kan... ( nak sedapkan hati jerk hihi)


back to my ayang plak, sangat suke cakap aku gemok, itam, pendek, jari mok, idong penyeklah n paling hiperbola tak tumboh rambot. hahahaha how dare him..? takper lagipon aku pon suke gak kutok dier. hihi keding lah.. aish...macam tu jerk satu mende yang aku kutok.. baik kan aku..? n one more, ayang aku sangat ler susah nak back up aku dalam banyak hal. n bile aku marah, mesti die cakap cenggini: takkanler saye nak back up kamu depan2. mestilah belakang awak saye back up awak..aish awak ni....


kadang2 mestilah rase bengang jugak. yerla, kite ngadu tapi tak dilayan kan. mesti aku yang kene bebel balek n dibasoh cukop2. hehe tapi oleh sebab da besser ayang aku wat camtu, make aku da jadik semaken kebal n tebal. tapi aku tau sume owang tak same situasi kan. dats y lah owang kate, rambot same itam tapi hati laen2..


macam kawan aku, ader jerk yang pakwe dier suke puji, suke back up diowang. hehe sudut dalam hati mestiler cemburu kan..? tipulah kalau aku relax jerk bile pakwe diowang puji2 n back up diowang. depan aku lagi tu..tersentuh aku nyah..! cam kene cocok pakai jarom niti jerk hehe


tapi today..tibe2 jerk ayang aku puji aku. actually bukan puji pon, just dalam nada percakapan cenggini: awak kan cantik.cun..mesti nanti kene ngorat bile pegi padang tu.. hiiii tibe2 aku rase muke blusher sangat2 tau. tatau nape. sedangkan ayang aku cakap dalam nada biase n agak sempoi. haha ker aku ni duk perasan sowang2..?


sumpah selame aku ngan ayang, ni first time he told me like dat k..sangat terharu n malu tahap kencang kot. ngeee~~~~ tapi siyes sangat malu. sebab bile tyme aku gedik, ader jerk aku tanye die yang aku ni cantek tak. comel tak. kiut miut tak. ( kowang pon penah wat kan kan kan.?) haha n selalunyer respon die sangat n agak mengecewakan tahap bole nangis air mate embun tau tak. hehe kowang plak camner eyh..? besh tak bile kene puji ngan kesayangan kowang..?


ni my first tyme. haha gile malu sampai bole rase merah cili padi pipi ni tau. hihi mungkin ni lah betol2 nikmat kot bile jarang sangat kene puji. sekali kene puji, malu dier sampai boleh nak meletop pipi ni. hehe njoy watching video kat bawah ni.macam ni ler i tau...

lastly, aku sayang bangat same loukong aku, rindu serindu2nyer tau. tak sabar nak jumpe next week. mau pelok kuat2. hihi gatal lagik miang kan..?macam bole jerk. aishhhhh~~~ ( muke kecewe) hahhahhaha.

6 comments:

cik zaza said...

cute kartun tu..hehe

miSsLeLa~~ said...

pasan gile!:p

farah. pa'in. achik. ain .mOk . said...

zaza: hihi cute kan..? susah ni nak upload kat post hihi mish u dear~

lela: ala~~~ bukan slalu pon hakhakhak u xmo puji i ker..?;D

elin said...

yg,,aku nk p bunuh dri ar cm ni! boleh x???hikhikhik
kembang ko ea..patot la kembong!

Lianna Umar said...

hehehe..dulu klu pkwe puji wat cam dunno je..tp dlm hati kombang kuncup!haha

farah. pa'in. achik. ain .mOk . said...

elin: hihi kembong2 ni sebab kembang sangat ler yang~~~~ weks!

lianna: hihi tol3x... berlagak cool jerk lebey yerk~~ tapi lam ati Tuhan jerk tau camne rase prasannyer diri ini hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...