sang emOs sekalian hihihi

Wednesday, March 31, 2010

kesengalan di petang hari



minggu yang sangat busy
minggu yang sangat meletihkan
tidO xtentu
mamam pOn xtentu hehe bagUs gak leh diet sket kan
ingatkan da leh tarik nafas lege tUk my final year project propOsal
tapi lom lagi..jumpe supervisOr tadi tapi banyak yang kene edit balek
uwwwaaaaaaaaa;(:(:( nak nangEs tapi air mate da kerIng
xtau nyOrok kat mane mUtiare air mate ku ececeh..geli plak
malam ni shOuld be kene g De Palma hOtel
nak deal balek bOut dinner tapi tempatnyer juh...nak nek mOto mesti penat . nak sewe kete plak, kete sewe xder..xtau nak watpe lagi.ops!!lupe lagi,kene g uptown amek barang dinner..aiyookkk
sOk plak quiz environment.ader presentation lagi.
draft proposal banyak lagi nak kene betOlkan
rase-rase misti En Fatah nak buang draft proposal aku dlm lObang jamban kot
heeeeeeeeee~~ tulah akibat keje last minute. tapi penat tau stay uP malam tadi pai xstudy industrial chemistry . tadi jawab tEst macam sengal ntah pape jerk. tEst oral mandarIn lagilah plak.
arghhh!!lantaklah. nak pikir bOut final year prOposal jerk.
huh..minggu ni kene balek melake plak. sepupu kawen,x pegi t rUgi..xpat mencapap hehe tapi...
kalau balek plak takOt menyesal di kemudian hari..huh.............xtau xtau xtau
malas nak pikir pape....
hmmmmmmmmm

3 comments:

ezam said...
This comment has been removed by the author.
ezam said...

laa siannya...full giler jadualnya..sila manage betul2 kolo tak pengsan nanti...make sure makan-tido cukop...

kamu study uitm kah???kelmarin mcm ade nampak iras2 kamu di pakli s.alam.

farah@pa'in said...

haha yup. pa'in uitm shah alam..ish.da lame xlepak kat pakli tau..pelanduk due serUpe kot;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...