sang emOs sekalian hihihi

Sunday, March 28, 2010

tag fRom zaza

Setelah aku menyabarkan diri kerane line bRodband yg sangat slOw..kini,akhiRnyer dapat gak aku bLogging hehe memang aku xder idea nak pOst ape,tapi miss zaza telah m'tagged aku tUk jawab soklan-sOklan yang bUkan jerk membUnuh beliau tapi membUnuh aku sampai mati.nak tercekik aku jawab tag ni tau..heeee

Siapakah diri anda di rumah? 
Aku seOrang anak perempUan bOngsu,n dikenali jugak sebagai acik oleh anak-anak buah aku.hehe watak aku kat rumah memang xberUbah walaupOn aku kat luar.aku memang manje,kekadang suke menjawab bIle aku raser aku xbersalah hee~ n bender tu slalu wat mak ayah aku geram gan aku.rase macam nak makan aku jerk kOt haha n sifat infIniti aku,nak sgt tau masak macam-macam jenis lauk. aku sangat suke berjalan,pantang nampak kUnci kete mestI kete kat umah Tu hilang. ngan anak-anak buah aku plak,aku ni memang suke melayan karenah diOwang,especially aku suke sUap diowang ni mamam hihi kekadang aku suke gak sakat dak adek. aku paling suke tidO n aku sangat jarang tengOk tv cOz mOstly mesti mak aku kOnker tv tgk zee.hehe ape lagi eyh..haa kalu kat umah,aku suke kacau mak aku mamam.misti mak aku tpakse sUap aku.haha aku suke,sebab air tgn mak aku sedap tau.cUbe kOwang try ;p


Siapakah diri anda di samping rakan?
xtaulah tapi kene tanyer kawan aku kOt hehe tapi aku raser aku ni kawan yang jage hati kawan,pendengar setia,aku suke bercerite n agak lUrus kOt.kalau citer mesti dari A to Z hikhikhik haaa n aku agak blurr~ kekadang tU mesti diowang gelakkan aku kalau aku xpaham bender yang diowang ckp. n aku seoRang yang tabah kOt heeee (bagi kawan-kawan rapat yg mengenali aku). n aku sangat serIus bile wat keje n agak perfectIonist.



5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai:
1.  nak keje,kumpUl wit banyak-banyak
2.  nak bawak mak ayah aku g melancOng kat tempat yang belIau idamkan
3.  memiliki Suzuki Swift
4.  Nak kawen seawal uMur 24 tahun tapi paling lambat pOn 25 jerk
5.  ader baby yang sangat cOmel n famIly yang sangat bahagie di samping sUami tercinte



Siapakah nama pasangan anda?
lOm ader lagi ler..ade lah beberape gUy,tapi hati masih lOm terbUkak untUk mencintai seseOrang tUk kali t'akhir ececeh



Ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda:
hOld dulu sOklan ni eyh hehe

Bilakah tarikh anda couple?
tUkarlah bile tarIkh i single hekhekhek

Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
-


Lagu tema cinta anda:
xkesah xder pakwe pOn,aku suke lagu bUnge n ari lasso - aku dan dirimu

Apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda?
kalau ader pasangan pOn,aku akan terime die seadenyer hehe


Tag 10 rakan yg lain, aku dah penat-penat jawab, turn korang la plak!! 
malas nak tag pai 10 sO pemangsenyer adelah:
1. lalink
2. my luvely rumate
3. elin gediks
4. cik ecah
5. fitri
6. demam kUning
7. mr. cekodOk
8. tubelawak
9. ezam

6 comments:

xen said...

wuu cmni dak ni sebenarnya ek. patot ar..
tp manja ke? dari gaya tgk kasar gile babeng.

kuat makan tu mmg tol ar. bahaya sape jadi bf dak ni. slalu kena suap n blanja makan.

kawin nak awal ek.. 25 tahun plak tu. isk2 dak ni.. keje dulu la..

banyak mulut, gediks n pening gak ngan dia ni kadang2. hahah

tp pape pun sesuai untuk dijadikan isteri yg baik. pandai masak.. segan nak ckp lagi takot trasa.. :P


pape pun kene bli inkubator kat rumah takot dak ni demam kuneng

Cik Ecah said...

tenkiu pa'in! ngee tempoh kawen setahun jer.. 24-25.. bagus nye perancangan yg sgt detail :P

farah@pa'in said...

demam kUning: hahahahhahaha sUmer nak kOmen eyh?jawab tag i tu dulu!!!

cik ecah: hehe mestilah kawen penting

fitri oh fitri said...

pain. da jawab daaaaaa. lihat2.

ezam said...

haaaaa...takde pon my name in the list...hehhehe

ezam said...

owh dah ade..hehhehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...