sang emOs sekalian hihihi

Sunday, March 14, 2010

perempuan baik untuk laki baek n sebaliknyer???

 selamat pEtang sumer!!aku mengarang lagi nak emOs hehe actually aku baru jerk pas tgk2 wall kwn facebOok aku..ader sOrang ni lah..*sorry include ur pOst here..tapi adek sOrok ur identity tau hihi* die nyer wall posT :
perempuan yg baek utk lelaki yg baek, perempuan yg cantik utk lelaki yg x hensem, hehe

k lah..aku setujukan aje..xder makne pape bagi aku kan tapi tetibe aku ternampak kOmen kawannyer..huhu
aku xbOle trime kOt statement dier..maybe jUst kIddin' but aku siyes amek siyes huk

ko blom tgk dunie lg max oi..aku mcm2 tmpt aku da pg..mmg btol beb..tp kalo statement yg awl tu..aku xbrape stuju r..sbb byk yg aku tgk skrg nie..laki baik dpt pompuan jht n pompuan baik dpt laki jht..he3..

wow~~kasar ooo ayat gitu!!anjat owang!!bulat bijik mate aku..ambOi3x..ape laki sekarang ni sumernyer baek sangat ker??maaflah pada kawan bLogger aku yang berjantinakan lelaki..tibe2 hati aku panas bace statement mamat sowang ni..hello..

xsumer perempuan yang jahat n also xsumer gak laki yang jahat k?bOth of dis gender are same k. n if laki yang "BaIk" la kOnonnyer dapat perempuan jahat,da naseb badan kan..apsal kOwang xbimbing pompuan tu ke arah kebaikan..??jangan plak bile kOwang da tau poMpuan tu jahat,lagi kOwang jadik musang berjanggut+bertanduk tIge..lagi kOwang jahanamkan pOmpuan macam tu..n untuk laki yang jahat,da dapat pompUan yang baek,janganlah plak kOwang terbalekkan dunia ni ngan ajar bende2 sesat kat kaum hawa..
sesungguhnyer memang aku akui,perempuan ni lemah bile da sayang seseOrang cOz hati perempuan tuu selembUt span,xsekeras batu macam lelaki yang penuh ngan egO.yerr..aku akui,ader gak pompuan yang memang tinggi egOnyer,tapi kite kene bagi tepukan gemurUh kat pOmpuan yang macam tu lah..aku tabIk springg kat mereka mereka ni..sebab ape??sebab die ade daya ketahanan mental yang tinggi ngan kaum laki huhuhuhu
n xsumer perempuan nak pilih rupa..kaum adam jerk yang lebey2 suke tengOk rupa dulu then baru tengOk hati..ader tU,da dapat makwe cantik lagi hOt lagi baek tapi xreti nak bersyukur..curang lagi.. !
huhuhu emOsi tOl kan??hahahahaha jangan mara eyh..
tibe-tibe bile aku scrOll balek bace statement kawan aku tu,baru aku prasan ape die tUlis..aku salah bace upe2nyer..ngeh3x..ingatkan die kate pOmpuan jahat dpt laki jahat..kan da malu diri sendiri..hehe paperpOn,sorry yerk kawan kepade kawan saye tu..
aku xrase pOn nak delete pOst ni cOz memang per yg aku tUlis ni keluarnyer dari hati aku..
kepade kaum adam,kami kaum hawa ni xpernah nak memilih rupe tau..asal laki tU baek jerk,sOpan santUn lemah gemalai..dari StOk yang xencem pOn bOle laku tau akibat dari perwatakannyer yang baek tadi..huhuuu
tapi bahaye gak,sekarang ni belOm kenal dalam2 lagi memangla tunjuk mulia..t da lame kenal,hah..amek kO!!
sket2lah prangai buruk n xsenOnoh tu ditOnjolkan..haha cOntohnyer kalu dulu tahan kentUt,ni kentUt pOn bersepah suda..dulunyer sendawe pOn tahan2,ni bUnyi sendawe pOn owang meja hujung leh dengar tau..
haha ape-ape pOn bagi yang sedang bercintan sekarang ni,hargailah pasangan anda yer..
terimalah mereka seadenyer....kerana cInta itu Indah


3 comments:

amie said...

kenape mesti laki aja yang kene???
laki baek dapat ponpuan jaat..so knp tak bwk ponpuan tu kejln yang baek..
then laki jaat dpt pompuan baek..
kenape mesti nak ckp laki jugak jgn bawak pompuan tu kejln yang tak baek..
kenape tak ckp yang sebaleknye?
laki maenkan pompuan org ckp mcm2 kat laki..
tp kalo pompuan maenkan laki org ckp ape?
biar aja kan..
sebab baek burok akan nmpk laki jugak yang jaat..
sedangkan semuanye same aja..
tade nak menangkan laki or pompuan..
:)

farah@pa'in said...

hahaha u plak emOs yer amie..
xderla,ni pendapat i jerk.;p
secara realitinyer pOn,laki kan pemimpin keluarge.lagi plak kaum hawa ini dijadikan drpd tulang rusuk nabi Adam a.s..sO??
hehe pikir-pikirkan n renung2kan ...ececehhh

fai fai said...

seronok bile bnde nie jd isu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...