sang emOs sekalian hihihi

Thursday, April 22, 2010

gEnting..im back!!

mOod untUk menuLis kini kembali..!hehe aku baru jerk lepas balek dari gEnting hIghlands,bercutI gan owang tersayang..hah.jangan salah paham!gan kengkawan aku yang tersayang la hihi memang amat menyEroNokkan tapi agak rugi,yerla aku da beli tiket pakej Outdoor game.tetIbak sampai jerk kat sane,ujan da....mistilah sume da paham kan?bile ujan oF course lah sume game pOn tutup.yang sempat aku
men pOn bUaian pUsing2 tu..haha ntah pape jerk aku rase.

agak tergantUng cOz aku start dari tengah kan..aku g gentIng gan my lalink,her bf amer n pIjan..sO,kami g beremPat.Just nak sTory sket2 jerk bOut my trip ke genTing ni..hehe yang laen-laen let it be da secrEt k;p 
yang pastinyer..aku hepy,hepy n hepy..mujur mr.Pijan ader,menemani aku...thanks wak..
hah..sambUng balek,aku jUst dapat men buaian jerk tau.lagi satu,yang amat geram skali.penatlah tUnggu beratur panjang tUk naek sOlerO then stUff jage tU cakap temPorary cLosed??xder berasap lagi kan..jalan2 lagi beratUr tUk roller coaster,same gak..tUtup gak.senang citer,sumer bender yang besh2 n yang aku idam2 kan nak men sumernyer da tutup..huk..rugi rugi rugi n sangat rugi..tapi dalam rUgi2 pOn,aku still hepy tau hehe
 haha agak nak tergelak lagi,bile aku n mR.pijan just bOle men rEbina kanak2 n kapal pUsing2 tuk bebudak tu..naseb bek muat aku nak duduk tau.haha cian kan kami??ni pOn,atas belas ihsan due kanak2 ni yang sanggup pindah rebina,bagi kItowang naek..kuang3x
sO,pengajaran di sini..len kali tengOk dulu cuace camner bEfore doing sumthing k..hah aku rase aku sangat gile cOz ahad ni da start exam..dapat plak kIller paper,INDUSTRIAL CHEMISTRY..huhu n langsung lOm study lagi,sibuk nak mengUpdate bLog.hihi paperPon,aku tau segIle-gile aku,ader lagi owang yang lebih gile kan kan kan..hahaha

tO all my frenz..xkesahlah skang ni yang menUntut ilmU kat UiTM,UPM,UKM,PoliteknIk,o mane2 tempat belajar yang sedang gile2 menjalani peperiksaan akhIr semester,i wish u all

GOOD LUCK
CHAIYOKK!!!
JAGE KESIHATAN
JANGAN LUPE MINTE RESTU IBUBAPA BEFORE EXAM tau!!hehe

(>____<)


3 comments:

apple said...

wah syoknye!
pain apple tag pain:P

farah@pa'in said...

ok dear..=)

xen said...

indah itu gembira
gembira itu senyum
senyum itu gembira
gembira itu indah

hidup ini indah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...