sang emOs sekalian hihihi

Thursday, April 22, 2010

saye jawab Tagged kamu,..QRANSAZER hihi

aku baru nak study tau.tibe2 aku rase nak check plak shOutmix aku..then barulah prasan,name aku di tagged oleh miss qransazer..hehe ini dia tagged beliau:


1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.
 

Fuh...agak bahaye lah gak kan.takUt gak,silap-silap fOlder pic bertuah ni ader gamba yang bukan-bukan ker..ish tempah maut jerk hahahaha gurau jerlah!!haa....aku da pIlih tau,dengan sejujur-jujurnyer..taratara..!!!ini dia..pEmenangnyer:
hehe pic elmO upe2nyer..kuang3x.ape yang menariknyer,fOlder bertuah ni namenyer elmo.aku sangat suke elMo,since sKolah lagi.n aku pOn ader trademark aku sendiri tau.asal aku lUkis pic elmO jerk,sume memang da kenal tu aku.hehe untIl nOw,pai kat uNiversity level pOn maintain gak ngan bende kesayangan aku..

actually tuk taun 2010 ni,kUmpul stUff elMo is da One of my azam tau.n wat mase ni,aku da ade due patuNg elMo size medium,keychain elmO tu pOn da patah kaki sebelah,t-shiRt elmO ade due helai n bUttOn badge elmO satu.tUPon da kene cuRik gan anak bUah aku..azam aku,aku nak kUmpul lagi beg elmO, slipper elmO,jam elmO ataupOn ape-ape yang berkaitan ngan elmO.wat mase ni,wit pinjam aku da abis hihi sO,nO money nO talk k;p

begitulah alkisahnyer behInd da stOry Of my lUcky pHotos hehe..sO,aku nak tagged mangse-mangse yang berikutnyer..wawawa sElamat menCube.haha jangan tIpu2 tau!!

my lalink E'aH
my rUmate FatIn
my gEdiks elin
my anjat2 Kiah
miss applE
mr.zOul
mr.ezam
mr. hasmadi

sEsungguhnyer kEjujuran amat pentIng dalam mElakukan sEsuatu yang ikhlas

hahahha amek kO.sO,mangse-mangseku jangan tIpu2 tau..jawab ngan jUjur.kalu pic yang bErtuah tU ader gambO bukan-bUkan,kene letak gak.wawawawa anjat owang!!hehehe



2 comments:

zAzZa said...

sama la kite ske elmo..hehe~

farah@pa'in said...

yeay...!ader geng !! hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...