sang emOs sekalian hihihi

Thursday, April 15, 2010

saye Pon pernah pegi dinnEr tau

arini nak cakap bOut dinner la..my 1st dinner in UiTM Shah Alam.hehe selame due tahun aku kat sini, tanggal 11 aPril 2010 menjadi sejarah wat aku tau.ecececeh..hahaha kecOh plak kan.xkisahla,nak cite gak!!
satulah bende bile nak pi dinner,misti aku sebagai kaum hawe akan pikir pasal baju lah,make up lah,haa..kalu nak pi proM nyte lagilah pulak. msti nak pikirkan pasangan plak kan??haha lebey2 lagi bagi aku yang kesEorangan ni. untuk kaum adam plak,aku yakin memang diowang sangat xkesah.sume ader depan mate diowang hentam koromo jerk..aii...memang senag sangat jadik laki ni kan..bEfore dat,aku nak citer lu pengalaman aku tyme dinner kat matrix.ketika berUmur 18 taun..hihi (perlu ker nak mentIon umo??) ader ku kesah plak an.hihi

               Dengan banggenyer aku nak annOunce yang aku ni bekas pelajar matrix jOhor dulu tau...hehe dinner yang aku g dulu tu pOn bende wajib tuk subject dinamika kemahiran.tU pon macam ntah pape gak lah kan,yerla baru jerk celik mate kat matrix da kene g dinner..gan kengkawan praktikum pOn baru nak kenal,ni plak nak kene pi dinner. tUk dinner aku tu dulu,memang aku xheran sangat n xkesah sangat pOn.aku make uP pon ala kadar,just pakai bedak+blusher+eye shadOw sket..baju pOn simple,padankan ngan selendang kOsOng..haha kasuT plak,abang aku yang spOnsor.memang sangat sederhana..


then,followed by dinner akhir taun.kire da maju sketlah kan,aku pOn da mengenali praktikummate aku.n sayang sangat diowang ni..hehe aku pOn xsure name dinner aku tuh.tapi tuk celebate lah sume owang kat matrix tu almaklUm da nak abis balaja kan..hehe walaupOn gan bahase kasar cam nak mengahalau kitowang dari situ.aku tetap gak gan gaye simple n sederhana..baju pOn kebaye n dipadankan gan tudung biase.memang sangat sederhana.lagi plak,aku pakai wedges basahan aku gitu..tapi tu sume pengalaman,at least bOlelah nak masuk diary yang aku penah g dinner kan??hehehhe

haa...bile kaki aku da melangkah masuk kat uitm ni,memang macam2 dinner ade.Yang paling sayang skali,aku xpenah attend dinner cOurse. even tyme sEm1 dulu diwajibkan g,aku memang xmO g. memang banyak tOl la alasan aku bagi kat budak claz aku.rase2 memang diowANG pon da naik menyampah gan aku yang banyak alasan kOt..heee~~ sOrry guys.! actually, sem ni pOn ader gak,lagi plak memang batch aku yang kene organize kan..aku memang xpat nak g,bukan atas alasan malas..tapi sebab sepupu aku kawen..sO,xpatlah aku nak jOin diowang lagi..tapi kan,walaupOn aku x pi dinner, aku tetap jalankan tanggungjawab aku sebagai ajk cenderahati dan hadiah.memang payah n bersungguh-sungguh aku n lalink aku pi li hadiah tau.n aku memang puas hati gan hasil kerja kitOwang ececeh;p
 k lah..tuk my 1st dinner ni memang aku dapat rase yang aku agak gorgeOus hahahhaha statement xbOleh bla..1st tyme aku make up prOperly. walaupOn baju aku just pinjam daripade sepupu aku hehe kantOi plak.xperla,memang betOl pon kan..sejujurnyer,aku memang xpandai nak make up tau. apatah lagi,barang make up one set memang enggak aderlah kan..tupOn,kawan baek aku yang sangat gediks: elin n kiah yang mengOfferkan diri nak
make up aku wif my lalink. ni haa diowang:
mak andam aku tuk aritu. memang berUbah ,muke aku ni.asalnyer yang xmenarik,bOle jadik meletOp-letOp tau. kalah artis malaysia..hahahhaha thanks dear..saye nampak cantik+gOrgeous  malam tu;p

haa..nak include lagi,aku sangat keterlewatan tyme dinner tu.huhu mane xnyer,asalnyer mule pukul 7.45 tapi aku n my lalink sampai dalam pukul9malam..heeeeeeee aku tau,memang agak terbakarlah kan hati mane2 pihak yang terlibat. tapi nak wat camner,memang ader alasan yang sangat munasabah yang aku xbOleh nak share gan kOwang. sepanjang dinner tu,memang dilayan baik gan en.bad selaku penasihat kelab aku. maner xnyer,en. bad n kaunselOr sumer prihatin,ajak kitowang mamam n duduk semeja gan VIP lagi tuh..walaupOn dalam pRotokal yang 'formal' memang xder tempat tuk kitowang lah kan..huhu ops!lupe nak mentiOn, actually diner yang aku sibuk citer ni ialah dinner PEERs a.k.a. Majlis Penganugerahan dan Pensijilan PEERs 2010. kenape aku bOleh g dinner club instead of dinner cOurse?? sebabnyer..mase tu aku memang free nak attend ape2 majlis k.haa..sambung balek.

memang sedap2 makanan malam tu( maner xnyer makanan thai)  n majlis yang batch aku organize ni memang sangat besh.x lah terlalu formal sedangkan dinner yang kene organize  ni sepatutnyer fOrmal.tapi,selewat2 aku n my lalink pOn tetap memberi kOmitment sepenUhnyer tau.mamam pOn tersangkut-sangkut coz kitOwang jadik dayang tuk penyampaian hadiah..overall, aku sangat berpuas hati gan hasil kerja ajk yang banyak membantu menjayekan dinner ni.thanks n CongratEs to u all.!!sangat menarik cOz international students pOn join skali,tambahan plak ader persembahan daripade owang iran, hehe daripade salah sowang ajk club aku pOn ader gak tau. memang mengUjakan hihi
 aper lagi eyh..tu jerk kOt yang aku nak citer bOut dinner. mOtif utame nak cakap bOut baju n make up tapi da teriklankan bende laen plak.hehe dabidabidu..saye nak tido pasni.nantOk! kate2 hikmat aku tuk petang ni:

JADILAH YANG TERBAIK 
hehe bolehlah tu......
papai

4 comments:

zOuL_iMMe said...

wahhh..ayu2...hehe

farah@pa'in said...

mekaceh zOul..hihi

NICK IRFAN said...

eh! bru pasan tgk kt profile td? rupanya awk tua dr sy? heheh kena pggl akak lps ni.. ape2pun akak mmg lawa.. semua bju akak pakai mcm sesuai jer... hehe

farah@pa'in said...

haha nick,thanks.haaaa...ngade2 kan nak panggil akak??gediks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...