sang emOs sekalian hihihi

Tuesday, October 26, 2010

sayang. pliz choose one bra for me..???huk

selamat tengh hari sume. tengok perot masing2 da boncit an. hahahha yerla da kate lepas mamam kan. actually aku nak emos daripade hari ahad lagi lepas balek shopping gan mak aku. tapi terlalu penat maka aku pon amek langkah berjage-jage dengan tido hehehhe da empat hari aku melepak kat umah. owang gah belajau kat kolej, aku duk umah melayan mata ni jerk.tido.tido.n tido. almaklom condition maseh kurang stabil. asal makan obat mesti rase nantok- tapi bile nak lelap mate sangat ler susah coz batok aku menikam pai dade. rase cam nak mati pon ade..astaghfirullahalazim.......

hmmm skang aku terlalu rindu kan buah hati aku. huhu memang aku ni da berpunye tapi kitowang tak macam couple laen. harap maklom. sangat special kes di sini huhu. paperpon as long aku tau yang die sayang aku, n aku pon. sayang dier. tu da cukop. hah tak payah nak berangan jauh-jauh.

 ok. back to the main point. aritu g shopping. aku nak ler beli bra n spentot. maaf 18sx di sini. tapi ni ruang aku so suke ati aku ler kan. huhuhu tapi yang aku paling menyampah tyme nak pilih-pilih bra ni, aderla pasangan couple ni pon sebok nak gak membeli. yang aku peliknyer apsal si lelaki pon nak ikot gak..??huk tak kesah la owang kate aku ni close minded ker narrow minded ker ape. tak sporting o wat. der ku kesah??

aiyaaakkkkK~~ beli bra pon tak kanler nak berteman cik akak oii..?? huhu daripade mood aku nak membeli n memilih tahap dewa, teros lari berdicit-dicit mood aku tu. bukannyer ape. ko nak pakai bra, just tanye pakwe ko warne per die suke dah la. ni tak payahlah nak suh die teman pilih shape ape. takkanlah cup ape ko pakai pon nak tanye pakwe ko kot?? huk . aku tak taulah nak gelar laki yang meneman ni gentleman o wat.

gentleman ler sangat an. hahhaha yang lawak bile aku dengar si laki ni cakap: u pilihla mane u suke. bukannye i yang pakai, u yang pakai. huhu kan da kene sound direct. tapi an, apsal ko duk mengekor makwe ko membeli sedangkan da tau jawapan sendiri, tatau nak choose yang mane. huk banyak lagi tempat berhibor laen yang bole g. ni tempat bra jugak ko nak  berhibor.

tu jerk kot aku nak emos pasal beli barangan dalam ni. hmmm plis lah wahai kaum feminin, tak perlu nak ajak pakwe kite g teman beli bra. enough. nyampah plak aku~ n si lelaki, tak payahlah ko ni baek sangat nak jadik
interior fashion advisor tuk buah hati sendirik. ngeee.. cuberlah pikir owang pompuan sekeliling yang nak beli bra. malu ler~~ nak bayar kat kaunter pon rase cam nak tutop muke pakai plastik itam, ni kan nak pilih bra depan kowang. huk emos stop until di sini.before dat untuk reminder:  aku emos bukan sebab jelesh pakwe aku takmo temankan aku li bra k..? even da kawen nanti pon aku sendirik segan nak suh husband aku pilihkan makhlok kecik tu tuk aku awww.kuang kuang kuang lolilalallala;)

4 comments:

menaribagaibintang said...

haha gambar tu comel, ya la kan apahal mau tanya si bf dia tu hish

farah@pa'in said...

hehe memang comel. ngeee~ tulah yang, jangan ikot cam diowang aww! hikhikhik

misz FaTiN said...

lawak la...huhu..:p

miss B said...

buleyh x nak like this! haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...