sang emOs sekalian hihihi

Thursday, October 21, 2010

saye sayang elin.

aku baru pas bace post hopeless. kesah kawan sejati aku elin gediks. haha tibe-tibe aku rase nak cite pasal kawan aku sowang ni. aku kenal die since skOla menengah, tyme kat trendaks dulu. seingat aku, si elin ni memang tak suke aku awal2 kenal dulu sebab aku banyak sangat cakap. ohw elin...der ku kesah???

n for dis special post , aku tau memang kompem kembang kempis idong die bace. wakaka xkesahlah sayang.. aku tak pernah nak sorok pape gan kawan aku sowang ni tau. kitowang nakal same2. kitowang gediks same2. kadang2 tu nak puji pOn kene same2. hahahhaha aku puji die, then die puji aku balek. hOws sweet kan kan kan. daripade maktab dulu pOn, even duk bilik laen2 n clas laen2, kitowang still rapat sebab kitowang satu homerOOm.n dierler satu kawan yang sekepale gan aku. hehe tapi wajah laen2 awww. 

masok PKBM pon same. ohw maybe der yang tak tau. PKBM stands for Persatuan Kadet Bersatu Malaysia. ala-ala tentere gituk. hiii g camping, itam muke n belang2 kat muke ni pon same2. pernah gak kitowang salah paham. tupOn nages same2 gak aww. hehe memang cinte sejati. eyh silap.kwan sejati. n satu bende yang tak pernah wujOd antare kitowang, perasaan cemburu..!n susah sangat aku nak jumpe owang cam dier. kan manje~ kembangler tu!!hakhakhak

n jodoh kitowang sampai kat u gak, bile aku dapat masok uitm afta matriks. elin ni pandai sket dari aku, die da masok uitm since fast trek. hehe xreti ngeje asal bole sebot. jadiklah kan. aku sangat teruje gile2 bile dapat tau masok same u gan dier. n first persOn yang aku col bile tau aku dapat masok uitm was elin k? bukannyer mak aku. kuang3x

banyak lagik nak citer sebenarnyer. tapi tekak gah sakit gile2 n perit gile2. haha per plak kene ngene gan tangan an. actually ia mempengaruhi gak penulisan aku aw hukhukhuk. ape yang  best gan elin? die tak pernah nak moody, jage hati kawan n sanggup wat ape jerk tuk kawan. sebab itu kami serasi..! n dier gak jujur. nO secrets between us. hiii melambong2 aku puji minah  ni kan. memang naikler saham dier..hihi

just for my elin, jangan gundah hati k sayang. aku tau skang ko sangat2 serabot gan masalah yang timpe2. but u still ader kengkawan especially geng gediks n dalam geng gediks ader i. hehe nak gak show off an. sO, wat matter comes arOund, just tell us. aku sentiase ade untuk kamu hihi sayang ko lebey nyah.mmmuahxx!!!!!


"Thats what a friend is for, when your lost in darkness and searching for the light, to help you through those lonely nights, when everything around you fails just hold out your hand, and i'll come running, thats what a friend is for."
-Marty Keit-


3 comments:

elin said...

OMG OMG! sgt teruje bace this post! yg,,,awk nk upah berape hengget??dh bank in siap! ;p
nk p kencing laju2 nieh! teruje plus terperanjat owg! haha
thanks anyway dear..! lot of love,,mmuaahx! =)
nk p nanges laju2 jp,,hehehe!

mu_su_azhar said...

wow sahabat sjati..backup abs..bgs2...emos terbaik..hehe..huhu...elin putih la die xgelap=p

farah@pa'in said...

elin: hakhakhak g kencing puas2!! papepON, nak gak cakap aku sayang ko nyah!wiwiiwiwi~~

azha: pain xkate pON elin gelap awww. aish. taulah xpandai bi sgt kuang3x. read carefully k. n 1more, pliz take care of her~ jadik pendengar tuk sume masalah elin , not jadik penambah masalh k.? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...