sang emOs sekalian hihihi

Friday, February 4, 2011

centa kamu my queen

celik mate jerk pagi ni, dapat satu mesej. " centa kamu my queen" from aayang loukong. contact yang aku save dalam fon.. ni just luahan emos aku pasal cinte. nak privacy kan plak tak bole cam note kat facebook to an, so terpulang ler kowang nak kate per. da ruang aku kan.. hehe 

dalam sejarah gak, selame lime ari aku menapak kat umah ni baru aku masak. wawawa faktor pemalas memang major ler, tapi minor faktor plak sebab aku demam.. huhuhu skang kalu tanye hati, rase rindu yang membuak-buak kat ayang aku.. sedangkan baru jerk jumpe sabtu lepas, agak ngade-ngade kan. ader jerk kapel len yang tak jumpe tige empat bulan, tapi rilek-rilek jerk..

okey..nota tangan tuk ayang, tupon kalau laki aku bace hihihi:

ayang, tau tak yang kite ni agak unik. kadang-kadang gile , kadang-kadang waras. kite memang tak macam kapel len kan..? nak kate slalu mesej, bole kire lam hp saye bape banyak mesej kamu. sedangkan sepupu saye sendiri  n kawan-kawan saye banyak cakap yang diowang sangat tak bole kalu tak mesej pakwe diowang satu ari.. tipulah kalau saye tak jeles, tapi memang jeles pon..hehe tapi tak banyak, sket jerk aderla sebesar kuman. bukannyer ape, memang sebelum kenal kamu pon saye da lame tak menasbihkan jari saye tekan keypad hp tu.. thats why ler saye tak bape kesah if kite tak mesej. asalkan saye tau, lam satu ari kite mesti berdialog. 

kamu bukannyer jenis kaki puji, memang mulut kamu tawar~~ ihik tapi setawar mulut kamu tu pon, kamu ni romantik aww.. buktinyer, saye tak pernah terpikir kamu bagi saye bunge for my bufday. rase nak leleh air mate sekali air idong tapi control jerk aww.. kamu memang suke kutuk saye, n saye yakin kutukan kamu tu sangat membine walaupon kadang-kadang sentap hati mak ni nak.. tapi kan sayang, janganler slalu kutuk saye aww, kite gunakan budaye sindir menyindir jerk macam citer oh yeah tu k..? hehehehe baruler saye tak majok..huhuhu

skang ni ayang gah happy gan family kat port dickson..alangkah bahgienyer kalau satu mase nanti INSYAALLAH saye pon leh join family bessar kamu an.. sebab family kamu sangat unik. sejujurnyer, saye sangat bahgier gan kamu. arini hormon ngade-ngade agak overdos make kamu jangan pelik k..?
tak sabar nak jumpe kamu balek cuti ni. ha...kamu biase cakap lebiu kan...tapi pagi ni saye bangun gan ucapan centa dari kamu...sangat bahgie rase nak melonjak cecah langit..! hihi sayang kamu sangat...semoge kite disatukan jodoh oleh Allah S.W.T ..... amin


skang rase da lege sangat dapat luahkan bende yang terpendam ni. bak kate owang cam kentot, ditahan merane, dilepas rase lege hihihi aku tak rase ayang aku bace pon...tapi kalau bace lagik bagos.ader tak sape-sape leh jadik posmen aku antar nota tangan ni kat beliau..? hahahhaha k lah..nak ngemas-ngemas. assalamualaikum.

ucapan cinte lebey bermakne daripade 'love'
an an an
per tunggu lagik..?luahkan rase cintemu
ecececeh

9 comments:

SweetSyaza said...

alololoh cuwetnyer..
boyfie kita pon prefer ckp 'saya cintakan awak' berbanding 'i love u'
tehehhe

farah. pa'in. achik. ain .mOk . said...

hihihi
tulah yang~~ itu lebey bermakne once bile si dier ungkap an ececehh

Encik Siput said...

hakhakhak. aritu lappy bengong la. abis suma jadi tak betol. ok siput dah menjalani hukuman. hakhak. dah follow balik. chill ;')

farah. pa'in. achik. ain .mOk . said...

hihihi hukuman digugurkan;D

princeduyong said...

kekallah hendaknya.... :)

farah. pa'in. achik. ain .mOk . said...

insyAAllah...amin~~~
mekaceh putereduyong hihi

Atiqah said...

ahhh..jelesnye ngn dia :( hahaha
cepat2lah doa I jumpe org yg boleh wat i bhgia k :)

miSsLeLa~~ said...

congrate to u yang.
semoga ke jinjang pelamin.aminn.
:)

farah. pa'in. achik. ain .mOk . said...

tiqa: thanks syg...insyAALlah kamu pon leh jumpe laki yang terbaik tuk kamu k;)mmuahx!!

lela majnun: thanks syg...amin....mmuahhx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...