sang emOs sekalian hihihi

Thursday, June 3, 2010

AssIgnment Daripade Miss FarIhah

Selame ni, aku ingat da bis semester dapatler enjOykan diri juh daripade test, assignment n ape2 jerklah yang seangkatan dengannyer. tapi tetibak dapat plak assignment daripade seOrang yang bakal menjadik pensyarah-  my lalink hehe cepat amin..!!! assignment ni entitled:

INTERESTING TAG
memang interested gak nak wat, tapi bile tengOk rules macam cOmplicated plak kan hahahha xpe2..aku akan jwab ngan sepenuh jiwe n perasaan ngan bersungguh-sungguh. lupe plak nak tanyer lalink aku ni bape percent aku leh dpt tuk asgment  ni ngeh3x - gediks plak an. k..aku nak jwb ni..bace rules dulu.cam bace sOklan pekse plak.kuang3x


RULES
a. It’s harder than it’s looks...  
yup..!!! 

b. Copy to your own notes...
yes, i did.ni pOn kat page elin gediks..nak cOpy kat page lalink aku xbOle- mentang2ler da pOwer tenet, xkasik kite cOpy plak;((

c. Erase my answers...  
mestilah..answer i lagi besh tau!!hahaha jgn mare;p

d. Enter yours and tag twenty (20) people... 

f. Use the first letter of your name to answer each of the following question. They have to be real. Nothing made up.If the person before u had the same first initial,u must use different answers.

g. You cannot use any word twice... 
alrite!

h. You can’t use your name for the boy/girl name question... 
loh yeker...xper, byk lagi name owang laen ngeh3x

Shall we start the game??
yup..jap, nak warmup lu hikhikhik k..let's check it Out!!



What is your name
PA'IN
 

 A four letter word
PLIZ
  
A boy's name
PIJAN

A girls's name
PHIEDA
 

An occupation
PENSYARAH
  
A colour
PURPLE

Something you wear
PEMERAH PIPI
  
A food
PETAI MASAK SAMBAL UDANG

Something found in bathroom
PAIL


A place
PARRIS

A reason for being late
PEMALAS NAK BANGUN AWAL hehehehe



Something u shout
PEACE NO WAR;)
  
A movie title
P/S I LOVE U
  
Something you drink
PEARL KACIP FATIMAH

A musical group
PUSSYCATS DOLLS

An animal
PEPATUNG

A street name
PENANG ROAD


A type of car
PROTON PERDANA

HUhu..jenuh aku nak menjawab. bUkannyer per, nak interestingkan lagi mistilah upload pic kan..?nak uplOad makhluk berwarne lagi berupe ni ler yang amek mase aku..kuang asam punyer tenet..!!hOpe dapat full marks tuk assignment ni..bertungkus lumus tau!!hahahaha nak bagi kate2 hikmat sket:
USAHA TANGGE KEJAYAAN
JANGAN MELEPASKAN BATuK DI TANGGE
t TERSEBAR PENYAKIT wawawa
xder kene ngene tOl huk
~~layan~~

6 comments:

fezz-anna said...

alaa....dh penah buat la pain...huhu

farihah@air-ah said...

hehe,,anjaT owg dy da jawab assignment,,ok,,i bg full mark,,^^

ezam said...

hhahahaha mcm senang aje...nk try gaklah esok...

apple said...

syg thanks taw.tapi apple dah jawb yg ni:)

Mario said...

dah buat dah ni...hehe but thanks...

farah@pa'in said...

alOo..sume ckp da wat;(((( ngajUklah camni..nak suke wzam sOwang jerk kuang3x..

lalink, i nak superstar burger skali aw..??hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...