sang emOs sekalian hihihi

Monday, May 31, 2010

aku bengang ngan jantan dayus yang pengecut

 ATTENTION:
sesape yang rase memang tak bOle nak tengOk bahase kasar atau lebIh mesra aku panggil mencarUt, pegilah maen jauh2 k.??entry kali ni tak sesuai untuk owang yang berjiwa lembUt dan tidak suke bahase yang kasar kOnonnyer O lebih sOpan, tak sukekan pergadUhan. aku dalam mOod geram n kepanasan since ari sabtu bersamaan 29May2010 dalam pUkul 7.OOpm. Firstly, sesape yang nak fahamkan cerite yang sebenar, pliz read dis entry first. luahan hati aku yang tengah panas lagi mendidih  pasni, rase nak tengOk pedas ker tak asam melaka bahase owang melaka, meh aku nak tunjuK. n per pendapat kOwang bOut entry aku..????? seperasan aku, aku memang tak gUne perkataan mencarUt tuk budak2 dalam conversation tu kan..??

 jijik kOt aku nak rosakkan page aku ngan muke kO yang hodoh ni.
memang entry ni tuk kO k??kalo ko cakap yang pOst aku tu ngutOk pasal kO, meh aku tunjuk kO camner nak ngUtok owang. aritu ko datang tempat keje aku, semate-mate nak carik aku sebab tak puas hati ngan entry aku kat atas ni kan???aku rase tak abis settle lagiler ngan hal ngan kO kat tescO .apsal kO tak datang tescO bile dapat msg adek aku?apsal plak kO off hp bile adek aku cOl kO for twicely?apsal kO bagi kawan kO cakap bile adek aku cOl??ni baru adek kOt. Lom abang lagi.silap-silap abang pOlis cOl terOs ko tukar nOmbor kan jantan??dasar PENGECUT!! hahaha setakat aku kat kedai, duk ngan kawan aku yang lemah lembut tu beranilah plak kO nak jadik tarzan kampUng muau??kO pikir aku camlah plak muke kO yang selekeh tu?weyh jantan. Ko ni tak layak nak panggil jantan k??ko da SEPAK o LEMPANG muke aku, bole plak kO nak TOUCH lagi muke aku gan penumbuk??setakat dalam kedai beranilah kO eyh?celake lah kO. haha aku sket pOn tak takOt tau, memang aku nak tendang jerk kO ritu, mUjur aku dalam kedai bOss. setakat nak wat kecOh kat celah baju.ape kEs???ko bOle plak nak ngUtok owang sesuki hati kepale mereng ko??ko tak pikir plak keadaan owang camne.?weyh datanglah turun sini balek.then baru kO tau tinggi rendah langit ni.kO silap tempat wat hal k??? kO tak tengOk lagi backup aku sape lagi.silap harIbulan tinggal kesan tapak kaki jerk. aku memang akan repOrt pOlis , kO tunggu dan lihat k? nOmbor ko 0133084348 aku bOle bagi kat pOlis haha cuak ler tu??aritu bukan maen psikO lagi muke kO kan??ngan muke selebet, si selekeh! aku tak abis sette lagi kO da blah kan??wakakakakaka mesti kO takOt aku panggil backup kan? da lah pendek, berangan lah kO nak jadik tarzan. jadik mOnyet pOn tak layak. memang sesuai lah gan perangai kO yang aku penah tau camner. kesian betOl kat bakal bini kO kan? dapat laki macam kO yang tak reti beradap bile masuk umah owang.  lembik, ngan pOmpuan BERANI TERLEBEY lagi satu, muke kO takder rupe mahasiswa tau, muke mat rempit pOn lagi manislah weyh.muke kO macam penyamun takPon macam penyangak . aku memang sakit hati gile gan spesies dayus macam ko k? mak ayah aku pOn tak penah jentik aku, ni kan macam ape yang kO wat kat aku. takper, kO tunggu hari kO k??kO bole tunjuk besau ngan badan kO yang pendek n kering tu kat MUAR bukan kat MELAKE yerk??? eyh eyh..tapi kan, mesti kO tak der keje selame ni kan?kO jadik perisik, stalker, pantau maner tempat kawan-kawan aku duduk eyh? mane aku keje ker?sanggup turun melake just carik aku tuk sepak aku? haha tulah keje kO penyangak. kO nak panas hati? kO nak carik aku? nak pUkul aku?nak wat pape kat aku?satu dunie tau pasal ape yang aku tulis ni. sO lepas ni kalu masuk berite kisah aku, memang takder owang laen lagi selain kO k? Ko ni memang owang yang tak der perasaan malu kO tau x?? tetibak baru aku perasan napelah owang kluang statiOn tak nampak kO kan?sebab kO PENDEK lah bOdoh! hahahahha bawak bOdigUard kiRi kanan, si bUlat n si hensem- t kem salam kawan kO baju cOklat tu eyh? kalu kO nak tau, nO wonder ler 1st impressiOn aku memang da MELUAT tengOk ko. ingatkan owang pasal sOlat, akidah diri ntah ke mane. ngan pOmpuan bOleh plak kO nak pegang. aku bukan mahram kO lah jantan pai kO nak pegang sepak pipi aku. dasar PENGECUT!! da lah.kO tak Puas hati?carik akU k? n takPun ader yang akan mencarik kO. ko geram??sile bagi kOmen kat bawah.nak gak tengOk mulut celake jahanam kO tu jantan.


UKUR BADAN KAT BADAN SENDIRI
LELAKI TAK LAYAK DIPANGGIL LELAKI BILE DA NAEK TANGAN KAT POMPUAN K?
LAYAK PANGGIL DAYUS PENGECUT JERK!
sejibik macam  ko lah jantan..!wakakkaka gelak guling2 aku kat sini. tapi 1000x cun lagi kOt owang utan ni kuang3x. jangan marah2 eyh??t marah-marah, bawak geng carik aku lagi huk

16 comments:

ir amer said...
This comment has been removed by the author.
amer said...

maRAHnYeR pAiN...
diA raSe dia da cKuP hEbaT LA tuH....
sEsuKATi jE naK pKuL poMpuaN..
paS niE suMe waNiTA kENa bLAJA maRTiaL aRt...
uNtuK mEnGeLaKKaN daRi di SeRanG LEmBaGA hiTAM yanG huDuH @ daJJAL kEciL..
kaLeR iTaM,bErmaTa 4....
oWh,LuPeR naK g taU,yanG msG uGuT saYa tu sEpuPu dia...
haTi2 sEmua,dia mEmpunYai sEpuPu yanG saMsEnG...
oPSss...

amer said...

kaLaU kaU baCa niE,baGuS LaH..
aK xdE kuToK2 kO da,kO sEdaP2 jE naK kuToK aKu kaN daJJaL ciL!!(daJJaL kEciL)...
saJe naK LaGAkaN aK nGan oRg...
paS 2 naK caRi paSaL LaGi nGaN kaWaN2 aK pLaK...

Mohd Nur Hidayatullah Bin Jailani said...

marah betul kamu ye..sabar ye...tapi kalau dah sampai naik tangan dekat gurl mmg melampau sangat lah 2...memalukan kaum lelaki betul makhluk 2...nak maen kasar dengan kaum yang kasar lah bro...aduh!! aku plak emo..sowi ae..hehe

farihah@air-ah said...

mmg dasar laki dayus!!!
ntah2 ngan bakal is3 pown dy bole wat cm2,,
no wonder la kan,,
dy ngan pompuan brani la,,
ckp bsr,,pe dy ckp yang,,'bapak ko hntar ko kat uitm soh watpe??'dy mmg ske men mak bapak la,,panas gler aq,,bis2 dy xsedar dr lak pe yg dy wat skunx,,snggup wooo cr u kat melaka semata mata nk bg sepakan laki dayus,,
ha,,i nk promote myself plak,,kpd laki dayus,,aq skunx keje kat megamall tngkat 3 bhagian butik2 baju,,kalo ko handal carila aq plak kat pahang,,i'll be wait 4 u laki dayus,,

amer said...

eH ciK eAh,
aWaK apSaL nGaDe2 pRoMoTe diRi aWK??
kanG dia daTanG kaNg,iSh bDaK niH..
da,g rEgiStEr kELaS maRtiaL aRt piJaN tuH..

aainaa said...

hish. truk gile prangai pukul pompuan.
ntah pape.
saba je la pain ye. ;)

Mrs Infinity said...

salam...uiks terkesima jap baca ni...mmg dasar lelaki dayus, angkat tangan kat pempuan...

NurainiMZ said...

woo...ni mmg spesis laki dayus nih..hukhuk//...
sabar eh..cool2..

atikah said...

pain ku syg... die pukul pain ke??? ape kes ni??? parents kite pun nyamuk nk gigit, satu kampung nyamuk dorg g bunuh,, ini senang2 plak ek die nk sepak2 anak dara org??!!!! xpe pain.. sabar je.. nnt Allah akan balas plak kt anak die.. klo x kt anak die, kt cucu2 die plak nnt.. sabar ek pain.. doakan die dilimpahi dengan hidayah Allah ye pain..

wanie said...

fuh..tkut tgk pain mrh...selame yg wani knl, pain bkn jnis yg mcm ni..but dat guy mmg melampau..x hormat perempuan lngsung...

farihah@air-ah said...

wanie,,laki 2 mmg xhormat org la,,ri2 dy kutuk2 mak bapak org,,skunx dy g sepak pompuan lak,,mmg xd sifat perikemanusiaan,,ei,,

elin said...

so that guy la yg sepak2 ko tu yg??? so dayus! huhu..setakat sepak pompuan, berani la...kalau lawan dgn jantan, tau plak lari cm ari tu..oppps,,,!

miss B said...

gile de lempang kaw??!!berani gle!!!buduh nye laki

farah@pa'in said...

k sume..thanks 4ur cOncerned. huh memang kuang ajau tOl jantan dayus ni. ngan pOmpuan berani plak dier.huk bile ayah pa'in cOl, xmO plak angkat. der backup cOl panggil turun melake balek tuk settle xbrani plak datang. aritu pOn cabut dulu befOre pa'in dtg kate nk settle kat luar.si selebet yang selekeh. muke berparUt!xbrani plak kO nak kOmen eyh jantan??? dasar pengecut!!!huk

apis said...

salam tuan blog. td aku search no 0133084348 y miskol aku byk kali dapat link ke entry ni.. sapekah dia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...