sang emOs sekalian hihihi

Friday, May 7, 2010

luahan hati aku yang tengah panas lagi mendidih

 sape sayang mak ayah ..??
n sape yang sakit hati bile mak ayah kite dipersendekan..???
huhu hati aku gah panas gan manusie due sejol ini
pasangan cOple yang skema n ntah paper
if xsuke owang xperlulah nak ngUtuk n libatkan parents.
sape setuju..???cepat angkat kening.siyes,bile aku tengOk convesation diowang ni membare-bare hati aku
aku malas nak mengaibkan sapa kan
tapi aku rasa sangat jijik kalau ader kawan yang macam tu
n aku raserlah kan sape2 yang ader kawan camtu,kowang tegOr x prangai kawan kowang tu..??
mestilah kene tegUr kot.bukannyer lagi nak calm down kan diowang
aku nak tUlis panjang-panjang sebab hati aku panas macam air mendidih da jadik stim kOt
huk naseb beklah aku  nak cepat ni cOz nak antar barang kat umah kawan
aku sangat kesal gan manusia yang tak berhati perUt
da dididik ngan mak ayah ngan sepenuh kasih sayang bagai menatang minyak yang penUh la kOt
tapi xberadab camner nak menghOrmati owang
aku raser kite manusia memang ader hak asasi untuk mempertahankan kepentingan diri
apatah maruah diri,keluarge dan masyarakat
aku memang benci gan sikap owang sedemikian
nak tengOk pOst entry geram,lawatlah bLog lalink aku ni


kalau tengOk kOmen,memang sakit hati giler babeng
nak jerk aku letak conversation diowang tu
bagi dunia nengOk satu pasangan yang sangat 'loving'
due2 ekOr perangai bUruk
huk siyes hati aku panas sangat2..
n aku xbOle terime penghinaan yang camtu.
aku xmO letak,tapi hati aku suh letak.
sO,judge by uRself k:
n befOre that,camnilah muke diowang bile ngUtuk owang huhuhu


cik zulhairi,awk xde kwn 0r die yg xde kwn??ksian betol org mcm tu ek..kpale petak,otak pon jd petak.muahahahhah..=))
likes this.
mak bapak pon cerai berai lg mau ckp banyak ek...
bodoh++
majoring pon xleh lg...
hahaha
Yesterday at 7:57am
kite kne phm,die kekurangan kasih sayang.haha
ssh kalau jd anak tebiar ni..=D
die yg xde kwn,ckp org plak ek.kwn nye 3,4 org tu da ckup rmai ah tu.muahahah!
BIG double L for him.hohoho~
Yesterday at 8:26am
ish ramai ar...
tanyer budak2 engine sape 'die' sume xkenal lg mau ckp ramai kawan...
ko tu anak TERBIAR yg SYIAL, xyah byk bunyi...
main tikam blakang lak, konek ko bg anjing la LAHANAT!!!
GOD of L ar ak bg ko...
Yesterday at 10:09am
biakan je lah die tu.
maki di lyn,makin gle
kite wat je hal kite
org cmtu,satu sen pon xgne
=))
Yesterday at 12:55pm
petak2..cm kotak2..hahaha bacin acin
Yesterday at 2:56pm
uih sape2?? xtaw pon..nk taw2~hihi
Yesterday at 7:47pm
menunggu saat nak pecah kn mulut die jek,,,
mulut mcm pantat,,,
bile jumpe xbrani ckp, ajak gado pon xbrani,,,
cilakak punyer org
Yesterday at 9:13pm
sbr ye zul,,=)
10 hours ago
hehe.cik zul,jgn mrh2.cool jew..ikot ckp cik fara tu..SABAR =)
org cmtu,ade masenye nnt =))
4 hours ago

naseb bek aku xder gambO diowang.kalu ader,nak aku uplOad skali,biar reramai kiter pUlaukan diowang 
k lah..aku nak kuar ni.
renung2kan bersame k..
kite insan lemah,bukannyEr terlalu hebat kat muke bUmi ni
n janganlah ingat kite akan sentiase kat atas
hidup ni karma
satu mase mereka akan rase ape yang selayaknyer mereka rase

wallahualam



9 comments:

xen said...

pa'in. orang ckp hidup ni ada karma. kadang2 bila smpai mak bapak ni mmg panas hati tp kita kena ingat
orang yg menang adalah orang yg tahap sabar dia.

kalau kita wat x tau je dia akan lagiiii panas2. so wat xtau je..

jangan jadi cam dak kecik, main gaduh2 yg x tentu pasal haha.
pelik tol

atikah said...
This comment has been removed by the author.
atikah said...

pain.. xphm sgt.. storyla pain.. sbb ika rase mcm kenal je antare org dlm conversation 2...

farah@pa'in said...

demam kUnin: thanks..actually pain geram gan diowang walaupOn xder kene ngene gan pain,tapi pain sgt pantang cOz involve parents.hmmm memang mls nk layan owang camtu pOn.buang mase jerk

tikah: hee~~ biarlah bende da berlalu k syg..ni pain gah geram yg teramat sgt.dats y emOs gegiler=)) skang da cOol..thnx lalink 4ur concerned.ni syg tika lebey hikhikhik

atikah said...

huhu~~syg pain jgkk... seriusly ika mmg ade kenal 1 of them dlm conversation 2.. huhu that's y i delete post yg mule2 tu.. sbb ter mention nme org 2 plak.. gagagaga~ tke cre ye pain.. mmg xpatut lgsg org2 yg cm2!

farah@pa'in said...

hehe k syg..just ignOre them

Mohd Faiz said...

mmg teruk diorg tu!
ske2 je ngate org kan...
saba je wak...
xpayah la wat panas ngan perangai diorg tu...
wat rugi mase awak jer.. =)

farah@pa'in said...

thanks faiz..da xpanas lagi pOn hehee

ezam said...

adela tuh panas ati masing2 tuh......ade plak yg sambut menyambut....manjadiklah lagi melahar tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...