sang emOs sekalian hihihi

Monday, May 3, 2010

bUku untUk mr taibwahid

hmmm aku agak emOsi n takder mOod sangat2..aku lUpe,yang aku kene penUhi tanggungjawab aku tuk jawab tag mr.taibwahid..sorry sangat2 pain jawab lambat...Ok lah,pain tak paham sangat bOut tag tU tapi sebab banyak bUku,n mr.taibwahid pOn wat sinOpsis bOut bUku sO aku nak share gan kOwang satu bUku yang dihadiahkan Oleh kakak kesayangankU,kakna...bUku ni aku suke bace bIle aku rase down sangat2..n skang ni aku sangat memerlukan bUku kesayangan aku ni..tapi sayangnyEr buku ni ade kat mElake..
tajuk bUku yang sangat bEsh ni adalah:
La Tahzan- Jangan Bersedih:
Buku ni sangat bermakne bUat aku...n memang tenang bile bace coz buku ni ader banyak hadis n kIsah yang bOle bagi pengajaran kat kite..satu yang aku ingat,kite tak perlu nak bersedIh kerane hari-hari kite sangat indah..huh..aku  lupe cOz da lame aku tak bElai buku kesayangan aku ni..bUku aku cOver warne biru,gOogle xjumpe kan.sO ni pUn versi La Tahzan jugak,banyak bentUk cOver yang ader..sO, suggestIon aku pade sesape yang hendak mencari ketenangan n dalam kesedihan O kekecEwaan,cubelah bace Buku ni....mari kite same-same mencIpta bahagier k;)

5 comments:

xen said...

got special post 4 u.
visit my blog

zOuL_iMMe said...

dah baca buku nie..
betul,banyak ilmu dalam tu yang boleh tolong dri sendiri n org lain..huhu

farah@pa'in said...

alip: hehe thanks..pain da amalkan doa tu;)

zOul: besh kan....

ezam said...

dah lama tak membaca buku....tekde masa yg sesuai sbb tak suke baca buku sekerat sekerat..kolo baca mesti nk terus habisknn....

baideway jgn emo2...be happy k!!!!!!!

farah@pa'in said...

ezam...hehe tebal sangat bUku la tahzan ni tau..pain bace pOn skip nOt sequencely..by da way,thnx 4suppOrting mE;)))))))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...