sang emOs sekalian hihihi

Monday, May 3, 2010

N.A.P.E.?????

 tibe-tibe hati aku gundah sangat-sangat
selame beberape bUlan ni..aku hidup sOrang-sOrang tanpe ade cinte dalam hati
tapi bile hati aku da terbuke untUk seseOrang..then aku yakin die memang untuk aku..
nape mesti cInte tU tak berPihak pade aku..???
sedangkan ade jerk yang masih mahukan aku,mule mendekati aku
tapi hati aku da mengatekan yang aku nak kan dier...!
awak awak awak........!!nape.?nape??nape..???
kalau bEtul ape yang kawan awak tu cakap,memang saye patah hati sangat2...
n saye xmO tau ape2 pOn pasal kamu..
saye tersentap
saye tergamam
saye kecewe
huh...
kesal seribu kali kesal
nape wujudnyer prasaan ni..??
nape jiwe aku macam ni..???
nape nape nape..??????

3 comments:

padin said...

padini twin padinno.. hehe salam kenal pa'in thanx entri nih miahahaha

farah@pa'in said...

hai si padin ni salah pOst ke nak kOmen.xpe2 aku layankan jerk hehe

padin said...

errk pasal pe jadi camni? miahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...