sang emOs sekalian hihihi

Thursday, May 6, 2010

jiwe kosong merepek-repek


 kOsOng by Dewa 19
Kamu seperti hantu
Terus menghantuiku
Ke mana pun tubuhku pergi
Kau terus membayangi aku
Salahku biarkan kamu
Bermain dengan hatiku
Aku tak bisa memusnahkan
Kau dari pikiranku ini

Di dalam keramaian aku masih merasa sepi

Sendiri memikirkan kamu
Kau genggam hatiku
Dan kau tuliskan namamu
Kau tulis namamu

Tubuhku ada di sini

Tetapi tidak jiwaku
Kosong yang hanya kurasakan
Kau telah tinggal di hatiku

aku gah gile merOyan layan lagu ni..huk dalah lOm study.sengal kan..tapi lagu ni sangat besh n bermakne dalam situasi aku sekarang..kepade sumer kengkawan,aku akan bLogwalking bile tibe masenyer k..yang sedey n hati yang lara,marilah kite mencipte bahagier.jiwe aku pOn gah kOsong gak.banyak bende nak pIkir.gan aku nak uRuskan repOrt pRogram aku,prOposal tuk program sem depan,lOm study pape tUk envirOnment chemistry yang kene banyak menghapal ni, update ahli club aku lagi..uwwwaaaaaa;(((
agak tertekan sebenarnyer.

hah tambahan lagi,duet pOket aku yang memang sangat kerIng. mamam megi jerk tadi.nak mintak bantuan pama,tapi salah aku gak terlalu bOros kan. aku mati kate nak mintak mak ayah wit..aku ni asyik duk enjOy,bile wit takde baru terhegeh-hegeh mintak pama.aku tau bOle jerk mak ayah bagi tapi aku rase serbe salah yang teramat sangat..nak ngadU kat akak aku tapi kakna ntah busy ape,hilang kemane. nak ngadu kat abang aku, barU minggu lepas abang aku bagi wit blanje.hukhukhuk xtaulah camne aku nak idoP.

aik...da panjang aku mengOmel plak kan.hehe niat hati aku nak tUlis shOrt tapi xsangke plak panjang lebar aku berleter-leter kan.tapi aku dapat rase satu kepUasan bile meluahkan kat ruang aku ni..hmmm ape-ape jerk aku kene berjuang hingge nafas terakhir.heeee nilah pesanan penaje yang aku slalu semat kat jiwe aku yang kOsong ni tau.

back tO the pOint,aku baru perasan ade lagu yang sesuai gan aku bile layan lagu dewa.sambil aku melantak megi tadi,aku duk layankan jugak video clip yang da berkUrun dalam fOlder lapTop aku.aku jarang bukak sebab banyak facebOoking jerk hihi tadi tu ha...tetibe aku nak feelings kan. hehe sO,sape yang dapat memahami keadaan aku sekarang n maner tau memang kene bUlat-bulat ngan diri sendiri,jum menjiwai lagu ni. memang hanTu tOllah 'kamu' ni...hahahhahahha

4 comments:

elin said...

beb,,,tak mo sedih2....
heppy la, nnt dtg umh i, western mari on sam besday....!hehehe
tlg masak ea....

farah@pa'in said...

hehe ok sygku...mmuaahhhx!!

atikah said...

pain.. g study~~~

farah@pa'in said...

heee~~ yer baik lalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...